Libnet.ro
UNICEF

17:15

Maroon 5 lanseaza un nou single de pe albumul Overexposed Lucky Strike!

Devorator Monden Devorator Monden,
Maroon 5 lanseaza un nou single de pe albumul Overexposed Lucky Strike!

Desi se afla in plin lucru la cel de-al cincilea material al lor, se pare ca baietii de la Maroon 5 nu s-au putut abtine sa nu mai lanseze un single de pe albumul Overexposed, lansat in iunie 2012. Lucky Strike a fost confirmat ca fiind cel de-al cincilea single oficial de pe ultimul material . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Sianna lanseaza un nou single Mi-e Bine, in colaborare cu Felix!

Sianna revine cu o noua piesa, de data aceasta in limba roamana, care se numeste Mi-e Bine si este o colaborare cu Felix, un nume nou in peisajul muzical romanesc. Dupa cum spune si titlul piesei Mi-e Bine este o piesa vesela cu un mesaj pozitiv. Chiar daca a fost compusa cu ceva timp in .

Jason Derulo va lansa un nou single Trumpets!

Desi proaspatul clip al piesei Marry Me a avut premiera pe 23 septembrie si abia am avut timp sa ne delectam cu el, Jason Derulo nu pierde vremea si continua promovarea noului sau material, Tattoos, prin lansarea unui nou single, intitulat Trumpets. Piesa a fost compusa de catre Jason Derulo insusi in colaborare cu Jon .

Michelle Williams revine cu un nou single Fire!

Fosta membra Destinys Child continua sa isi promoveze viitorul material de studio, intitulat Journey To Freedom, prin lansarea unui nou single, Fire, care a fost dezvaluit pe 23 septembrie. Concomitent cu dezvaluirea noului single, Michelle Williams a dat publicitatii si coperta piesei Fire pe care artista apare purtand o tinuta alb-negru, o palarie neagra si .

Alejandro Sanz colaboreaza cu Jamie Foxx si Emeli Sande pentru un nou single This Game Is Over!

O adevarata combinatie cameleonica am putea spune ca este aceasta colaborare avand in vedere faptul ca avem in aceeasi oala un artist latino, o cantareata care se axeaza pe balade, iar vocea rap a actorului Jamie Foxx da un aer aparte piesei. This Game Is Over este primul single extras de pe viitorul album live .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )