Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mars pentru viata in Salaj. Peste 1.000 de persoane au anuntat ca ies in strada sambata impotriva avortului

Adevărul Adevărul,
Mars pentru viata in Salaj. Peste 1.000 de persoane au anuntat ca ies in strada sambata impotriva avortului

Peste 1. 000 de persoane din Zalau au anuntat ca vor lua parte sambata, 25 martie, la cea de-a treia editie a Marsului pentru viata. continuă pe Adevărul

Marsul pentru viata: Peste 1.000 de persoane participa in Bucuresti la un miting impotriva avortului (VIDEO)

E mars impotriva avorturilor in Capitala. Anul acesta, mitingul pentru viata are loc in aproape 300 de localitati din Romania si Republica Moldova, sub genericul Ajuta Mama si.

Peste 1.000 de persoane au participatla Marsul pentru viataorganizatla Alba Iulia

Peste o mie de persoane au participat sambata la evenimentul Marsul pentru viata de la Alba Iulia, o initiativa civica, sub genericul Ajuta Mama si Copilul! Ei depind de tine!, sprijinit de Biserica Ortodoxa Romana.

Mars pentru viata. Primarul Zalaului, despre casatoria intre persoanele de acelasi sex: Este o agresiune aproape brutala impotriva familiei crestine FOTO VIDEO

Marsul pentru viata a scos in strada, in acest an, la Zalau, circa 1. 000 de persoane care au militat impotriva avorturilor si au sustinut valorile familiei crestine traditionale.

Mars pentru viata, sambata, la Targoviste

Sambata, chiar de Buna Vestire, la Targoviste, Asociatia Studenti pentru Viata, Asociatia Pro Vita Targoviste si A. , impreuna cu Arhiepiscopia Targovistei, vor organiza Marsul pentru viata, sub genericul Ajuta Mama si Copilul! Ei depind de tine!.

Mars pentru Viata. Manifestatie pasnica antiavort in Baragan, sambata, 25 martie

Calarasenii sunt asteptati sambata, 25 martie, in strada la marsul pentru viata. in numeroase orase si localitati din Romania si Republica Moldova se desfasoara pana la 31 martie Luna pentru viata 2017 Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine, avand ca punct culminant Marsul pentru viata 2017 Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine, organizat pe 25 martie.

Mars pentru Viata, in centrul Pitestiului

Vineri, de Buna Vestire, la ora 14. 30, in centrul Pitestiului se va desfasura Marsul pentru Viata, un eveniment ce are loc, simultan, in mai multe orase tara.

Lia Bugnar, despre Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Participantii la Marsul pentru viata din Capitala au ajuns in Parcul Tineretului. La manifestatie participa peste 4.000 de oameni

Participantii la Marsul pentru viata din Capitala au ajuns, la ora transmiterii acestei stiri, in Parcul Tineretului, numarul acestora depasind 4. 000, dupa ce pe traseu li s-au alaturat si alti oameni. Circulatia a fost oprita pe.

Pancarta anti avort: Sunt nascut in 1985/1990. iti multumesc, mama!. Gigi Becali: Scrie in carte ca femeia nu e egala cu barbatul. A inceputMarsul pentru viata 2017 |LIVE TEXT+GALERIE FOTO si VIDEO

In Bucuresti si in alte 139 de orase din tara, precum si in 110 orase din Republica Moldova este programat astazi sa aiba loc Marsul pentru viata 2017, cu tema Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine. in Capitala, manifestantii se vor aduna in Parcul Unirii si vor porni pe jos spre Parcul Tineretului, unde va avea loc un concert.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )