Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marsul biciclistilor a blocat mai multe strazi din capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marsul biciclistilor a blocat mai multe strazi din capitala

Marsul biciclistilor Vrem un oras pentru oameni a pornit astazi la ora 15:30 din Piata Charles de Gaulle si a blocat mai multe strazi din Bucuresti, in semn de protest fata Primaria Capitalei, responsabila de absenta pistelor pentru biciclisti. continuă pe Ziarul Bursa

Marsul biciclistilor a blocat mai multe strazi din capitala

Marsul biciclistilor Vrem un oras pentru oameni a pornit astazi la ora 15:30 din Piata Charles de Gaulle si a blocat mai multe strazi din Bucuresti, in semn de protest fata Primaria Capitalei, responsabila de absenta pistelor pentru biciclisti.

FOTO. Efect de domino, dupa controalele politiei santierelor la cei mai mari poluatori din Capitala

Ministerul Mediului a dat startul, luni, actiunii politia santierelor, formata din comisari ai Garzii Nationale de Mediu, care au inceput un control tematic inopinat in privinta poluarii aerului, in toate santierele de constructii din marile orase ale tarii. Imediat dupa inceperea actiunii, santierele s-au anuntat intre ele si, unul dupa altul, ca piesele de domino, si-au inchis portile sau au improvizat solutii cu care sa mimeze, pentru comisari, responsabilitatea fata de calitatea aerului.

Mai multe strazi vor fi inchise sambata cu ocazia Maratonului Brasovului

Competitia cuprinse probe pe diverse distante de la un cros de 9 kilometri si pana la proba regina care anul acesta are 38 de kilometri. Nu lipseste nici crosul copiilor pe o distanta de 2 kilometri.

Mai multe primarii din Prahova, aproape de faliment, din cauza unei decizii a Guvernului

Decizia Guvernului de a acorda in mod direct, in 2015, prin Ministerul Finantelor, bugetul pentru administratiile locale, a bagat mai multe primarii prahovene in colaps financiar.

Marsul biciclistilor Vrem un oras pentru oameni are loc sambata in Bucuresti. Vezi traseul marsului si zonele din Capitala unde traficul este restrictionat

Sute de biciclisti s-a adunat la intrarea in Parcul Herastrau din Capitala, la Piata Charles de Gaulle, pentru a pleca in marsul de 15 kilometri Vrem un oras pentru oameni organizat de Comunitatea biciclistilor din Bucuresti si Optar Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania). Acesta este o forma de protest fata de faptul ca Primaria Capitalei nu face benzi pentru biciclisti si nu incurajeaza transportul in comun si transportul cu bicicleta, in conditiile in care Bucurestiul este una dintre cele mai poluate capitale europene.

UPDATE Mii de persoane au participat sambata la Marsul biciclistilor Vrem un oras pentru oameni

Mii de persoane au participat sambata la marsul biciclistilor intitulat Vrem un oras pentru oameni organizat de Comunitatea biciclistilor din Bucuresti si Optar Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania). Biciclistii pedalat 15 km prin Capitala protestand fata de faptul ca Primaria Capitalei nu face benzi pentru biciclisti si nu incurajeaza transportul in comun si transportul cu bicicleta, in conditiile in care Bucurestiul este una dintre cele mai poluate capitale europene.

Cum instalezi aplicatiile cumparate din AppStore pe mai multe iDevice-uri?

Daca ati investit sume fabuloase de banii in programe, ar fi bine sa stiti cum puteti instala aplicatiile cumparate din AppStore pe mai multe iDevice-uri. Din multe puncte de vedere, cei de la Apple sunt foarte eficienti in a preveni pirateria, cand vine vorba de continutul digital pe care il ofera prin intermediul propriilor magazine [] Cum instalezi aplicatiile cumparate din AppStore pe mai multe iDevice-uri? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Klaus Iohannis: indemn cat mai multe persoane sa se deplaseze folosind bicicleta

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata un mesaj pe profilul sau de Facebook in care indeamna cat mai multe persoane sa se deplaseze pe bicicleta, aratand ca mersul pe bicicleta ne mentine sanatosi, reduce traficul rutier si, implicit, poluarea.

Messi musca din granzii Spaniei. Care sunt marile echipe in poarta carora a inscris cele mai multe goluri

Argentinianul a ajuns la 400 de goluri sub tricoul Barcelonei, iar formatiile impotriva carora a marcat de cele mai multe ori sunt trei dintre echipele de top ale Spaniei.

DIICOT: 52 de perchezitii la suspecti de furturi din magazine de lux din mai multe state - surse

Procurorii DIICOT efectueaza 52 de perchezitii in legatura cu o grupare specializata in furturi din magazine de lux din mai multe state, liderul fiind interlopul Adrian Botez, aflat in penitenciar pentru ca a incercat sa-l asasineze pe Dumitru Mironescu, sustin surse judiciare, citate de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )