Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marsul pentru Viata incepe sambata, 25 martie, la ora 15.00, pe malul Borcei

Adevărul Adevărul,
Marsul pentru Viata incepe sambata, 25 martie, la ora 15.00, pe malul Borcei

Calarasenii sunt asteptati in strada sambata, 25 martie, de sarbatoarea Bunei Vestiri, la Marsul pentru Viata, manifestatie pasnica impotriva avortului. Episcopia Sloboziei si Calarasilor a anuntat ca evenimentul se va organiza si la Lehliu, Fetesti, Urziceni si Oltenita. continuă pe Adevărul

Lia Bugnar, despre Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Participantii la Marsul pentru viata din Capitala au ajuns in Parcul Tineretului. La manifestatie participa peste 4.000 de oameni

Participantii la Marsul pentru viata din Capitala au ajuns, la ora transmiterii acestei stiri, in Parcul Tineretului, numarul acestora depasind 4. 000, dupa ce pe traseu li s-au alaturat si alti oameni. Circulatia a fost oprita pe.

Handbal. AHC Dunarea Calarasi joaca sambata, 25 martie, cu CSM Satu Mare

Sambata, 25 martie are loc penultimul meci pentru AHC Dunarea Calarasi, inainte de incheierea sezonului regular din penultima etapa a Ligii Nationale masculine de fotbal.

Mars pentru Viata. Manifestatie pasnica antiavort in Baragan, sambata, 25 martie

Calarasenii sunt asteptati sambata, 25 martie, in strada la marsul pentru viata. in numeroase orase si localitati din Romania si Republica Moldova se desfasoara pana la 31 martie Luna pentru viata 2017 Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine, avand ca punct culminant Marsul pentru viata 2017 Ajuta mama si copilul! Ei depind de tine, organizat pe 25 martie.

Bedtime story. Si Frumoasa si Bestia vor fi prezenti la marsul pentru viata de sambata. Binecuvantati fie de catre Patriarhia Romana. 3 argumente + desen

Pe 25 martie, in ziua de Bunavestire, este marsul pentru familia traditionala. Biserica Ortodoxa binecuvanteaza. Parte din participantii la mars acuza filmul Frumoasa si Bestia de propaganda gay. Filmul copilareste pe oricine. Haute Culture are convingerea ca Bestia si frumoasa vor participa la mars. Iata cum!.

​Bedtime story. Si Frumoasa si Bestia vor fi prezenti la marsul pentruviata de sambata. Binecuvantati fie de catre Patriarhia Romana. 3argumente + desen

Pe 25 martie, in ziua de Bunavestire, este marsul pentru familiatraditionala. Biserica Ortodoxa binecuvanteaza. Parte din participantiila mars acuza filmul “Frumoasa si Bestia” de propaganda gay. Filmul copilareste pe oricine. Haute Culture are convingerea ca Bestia si frumoasa vor participa la mars. Iata cum!.

Marsul pentru viata: Peste 1.000 de persoane participa in Bucuresti la un miting impotriva avortului (VIDEO)

E mars impotriva avorturilor in Capitala. Anul acesta, mitingul pentru viata are loc in aproape 300 de localitati din Romania si Republica Moldova, sub genericul Ajuta Mama si.

Profesorii de religie din Constanta, obligati sa participe la Marsul pentru Viata: Arhiepicopia Tomisului a trimis o adresa Inspectoratului Scolar (FOTO)

Arhiepicopia Tomisului a trimis o adresa Inspectoratului Scolar Constanta prin care se precizeaza ca profesorii de religie sunt obligati sa participe la Marsul pentru Viata. Adresa a intrat.

Marsul pentru viata, intre operele lui Brancusi din Targu Jiu

Marsul pentru viata, o actiune impotriva avortului care se desfasoara la nivel national, va avea loc sambata, 25 martie, si in municipiul Targu Jiu, sub genericul Ajuta Mama si Copilul! Ei depind de tine!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )