Libnet.ro
UNICEF

01:05

Martori-surpriza in dosarele DNA care-l vizeaza pe Ionel Arsene, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Neamt

Adevărul Adevărul,
Martori-surpriza in dosarele DNA care-l vizeaza pe Ionel Arsene, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Neamt

Seful Consiliului Judetean Neamt, suspendat pe perioada arestului preventiv, este urmarit penal pentru trafic de influenta in doua dosare instrumentate de DNA. continuă pe Adevărul

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, vizat intr-un nou dosar de trafic de influenta

Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, face obiectul unui nou dosar al DNA. Procurorii il acuza pe seful Consiliului Judetean Neamt de fapte de coruptie din perioada in care acesta era deputat.

Prefectul si subprefectul din Neamt, martori in dosarele PSD-istului Ionel Arsene

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, este acuzat din nou de trafic de influenta. Este vorba de o fapta de pe vremea cand era deputat, in anul 2015. Acesta ar fi cerut 5% dintr-un.

Fostul deputat Ionel Arsene mai primeste un dosar penal de la DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Bacau au dispus declansarea urmaririi penale fata de fostul deputat Ionel Arsene, presedinte al organizatiei judetene Neamt a unui partid politic. in acest moment Arsene este cercetat in stare de arest preventiv intr-un alt dosar. Fostul deputat este acuzat acum de savarsirii infractiunii de trafic de influenta.

Ionel Arsene, in prezent presedinte al CJ Neamt, pus sub urmarire penala de DNA intr-un nou dosar

Fostul deputat PSD Ionel Arsene, in prezent presedinte al CJ Neamt, a fost pus sub urmarire penala de DNA - Serviciul Teritorial Bacau, intr-un nou dosar de trafic de influenta, potrivit unui comunicat citat de Agerpres .

DNA a inceput urmarirea penala fata de Ionel Arsene, acuzat ca a cerut 5% dintr-un contract de 60 mil. lei. Acesta, fost deputat si presedinte de CJ din partea PSD, este arestat in alt dosar

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie- Bacau au dispus au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Ionel Arsene, la data faptelor deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene Neamt a unui partid politic PSD, nota red. ), sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta.

Liderul PSD Ionel Arsene, urmarit penal intr-un nou dosar

Fostul deputat PSD Ionel Arsene, in prezent presedinte al CJ Neamt, a fost pus sub urmarire penala de DNA - Serviciul Teritorial Bacau, intr-un nou dosar de trafic de influenta. Potrivit unui comunicat al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )