Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marturia barbatului care si-a pierdut sotia si copilul dupa deratizarea blocului din Timisoara. Au crezut ca a vrut sa se sinucida!

Playtech Playtech,
Marturia barbatului care si-a pierdut sotia si copilul dupa deratizarea blocului din Timisoara. Au crezut ca a vrut sa se sinucida!

Tragedia de la Timisoara a rascolit o tara intreaga, dupa ce trei persoane au murit, iar alte 40 au ajuns la spital, cu simptome foarte grave. Ancheta deschisa de autoritati a aratat si ca printre victimele dezinsectiei ucigase, pe care a efectuat-o patronul unei firme din oras, s-au numarat si doi copii, dar si o . continuă pe Playtech

Teodor si-a pierdut sotia si copilul de trei ani in blocul mortii din Timisoara: Medicii s-au gandit ca daca a murit copilul, a luat si nevasta ceva, ca sa se omoare

Barbatul care si-a pierdut sotia si copilul de doar trei ani dupa deratizarea din blocul din Timisoara a povestit momentele de groaza prin care a trecut. Timisoreanul a povestit ca sambata dimineata,.

Digi24: Cazul Timisoara. Marturia cutremuratoare a barbatului care si-a pierdut familia: Medicii s-au gandit ca sotia a incercat sa se sinucida

Autoritatile sunt din nou in alerta la Timisoara. De azi-noapte si pana azi au mai fost trei apeluri la 112, locatari din acelasi bloc in care trei persoane si-au pierdut viata. intre timp, barbatul care si-a pierdut sotia si copilul de doar trei ani a povestit pentru Digi24 momentele cumplite prin care a trecut familia lui.

Prima declaratie a barbatului care a spulberat ursul in Harghita

Barbatul din localitatea mureseana Acatari, care a avut ghinionul sa loveasca un urs pe o sosea din Harghita, este tata a sase copii, iar acum a ramas fara masina cu care isi transporta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3179 seconds )