Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodor si-a pierdut sotia si copilul de trei ani in blocul mortii din Timisoara: Medicii s-au gandit ca daca a murit copilul, a luat si nevasta ceva, ca sa se omoare

Antena3 Antena3,
Teodor si-a pierdut sotia si copilul de trei ani in blocul mortii din Timisoara: Medicii s-au gandit ca daca a murit copilul, a luat si nevasta ceva, ca sa se omoare

Barbatul care si-a pierdut sotia si copilul de doar trei ani dupa deratizarea din blocul din Timisoara a povestit momentele de groaza prin care a trecut. Timisoreanul a povestit ca sambata dimineata,. continuă pe Antena3

Marturia barbatului care si-a pierdut sotia si copilul dupa deratizarea blocului din Timisoara. Au crezut ca a vrut sa se sinucida!

Tragedia de la Timisoara a rascolit o tara intreaga, dupa ce trei persoane au murit, iar alte 40 au ajuns la spital, cu simptome foarte grave. Ancheta deschisa de autoritati a aratat si ca printre victimele dezinsectiei ucigase, pe care a efectuat-o patronul unei firme din oras, s-au numarat si doi copii, dar si o .

Copilul de trei ani din Vaslui, ars de rufele de pe soba a ajuns la Bucuresti. Medic: Sper intr-o minune!

Copilul in varsta de 3 ani, de la Vaslui, cu arsuri pe 75% din suprafata corpului, a ajuns aseara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. O echipa de medici de la.

Copil de trei ani, cu arsuri grave, plimbat intre spitale: Baiatul, adus in Capitala pentru canu exista locuri libere pentru mari arsi in Moldova(VIDEO)

Un copil de trei ani din judetul Vaslui, care a suferit arsuri grave, a fost adus in stare critica in Bucuresti. Baiatul a ajuns pe mana medicilor din Capitala, dupa ce a fost plimbat intre trei spitale,.

Mirela are trei ani si a supravietuit unui incendiu devastator. Acum, desi s-a vindecat, e obligata sa ramana intr-un spital din Capitala. Drama prin care trece fetita e greu de indurat

O fetita de trei ani din Arad, care a suferit arsuri grave in urma unui incendiu si a luptat pentru a supravietui, se afla intr-o situatie dureroasa. Cu toate ca si-a revenit, copila nu se poate intoarce.

CSALB: Beneficiile negocierilor dintre consumatori si banci depasesc 2 milioane de euro in ultimii trei ani si jumatate

Negocierile purtate intre consumatori si banciIFN-uri prin intermediul conciliatorilor au adus, in ultimii trei ani si jumatate, beneficii ce depasesc 2 milioane de euro, a declarat, marti, Alexandru Paunescu, presedintele Colegiului de Coordonare al Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB), citat de Agerpres. Cifra obtinuta in urma concilierii de la momentul in care CSALB a inceput sa functioneze efectiv si pana acum este de aproximativ 2,15 mil. euro, a spus Alexandru Paunescu, la conferinta anuala a Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar.

Casa de moda Missoni vrea sa se listeze in urmatorii trei ani

Casa de moda italiana Missoni intentioneaza sa debuteze pe piata bursiera in urmatorii trei ani, anunta cotidianul Il Sole 24 Ore, citat de Reuters.

O mama cu fetita ei de trei ani a chemat Uber-ul. A urcat copila in masina, iar ce a urmat a fost cea mai infricosatoare experienta a vietii ei

Omamica a povestit despre momentul cumplit cand soferul de Uber a plecat cu fetita ei de trei ani. Moor Low a ramas ingrozita in plina strada, uitandu-se cum fata ei disparea singura in masina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )