Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marturia care rastoarna cazul de la Caracal. Fiica lui Gheorghe Dinca, prima reactie

Antena3 Antena3,
Marturia care rastoarna cazul de la Caracal. Fiica lui Gheorghe Dinca, prima reactie

Marturia care rastoarna cazul de la Caracal. Maine vor fi declaratii, a spus fiica lui Gheorghe Dinca pentru Antena 3. Femeia neaga ca a fost implicata intr-o retea de trafic de. continuă pe Antena3

Ea este fiica lui Gheorghe Dinca. Daniela a promis dezvaluiri tulburatoare despre crimele de la Caracal

Daniela Dinca, fiica barbatului din Caracal acuzat de disparitia Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu, a facut primele declaratii despre acest caz care a cutremurat o tara intreaga. Fiica lui Gheorghe Dinca promite ca vor avea loc, in scurt timp, o serie de dezvaluiri pe seama acestui subiect. Familia lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri despre cazul .

CAZUL CARACAL Primele declaratii ale FIICEI lui Gheorghe Dinca

Fiica lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal, a facut, joi, primele declaratii in acest caz. Daniela Dinca Balan, despre care s-a spus ca plasa fete unor oameni bogati, ca vineri va face precizari.

Fiica lui Gheorghe Dinca: Nu am fost implicata in niciun caz de trafic de minore

Fiica lui Gheorghe Dinca, inculpatul in cazul de la Caracal, raspunde acuzatiilor aparute in spatiul public. Ea sustine ca nu a fost implicata in niciun caz de trafic de minore, dupa ce un om de afaceri din Arad a declarat, pentru Adevarul, ca o stie bine pe femeie care le-a spus partenerilor sai de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face rost de fete.

Marturia care arunca in aer raportul procurorilor. Singurul politist care a incercat sa intre peste Gheorghe Dinca: Am vrut sa sun personal la 112 ca sa putem intra in casa lui

Singurul politist care a incercat sa intre peste Gheorghe Dinca a spus toate detaliile despre modul cum a operat politia din Caracal. Am acceptat sa intru in direct nu pentru a ma disculpa sau a.

Anuntul care rastoarna ancheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Se face jocul unor complici nemernici

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, sustine ca in ancheta de la Caracal se face jocul unor complici nemernici. Niste ticalosi nu au ce cauta in sistemul asta si trebuie sa mearga la puscarie.

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

Cinci momente penibile din ancheta in cazul Caracal. Motivele pentru care politistii sunt ironizati pe buna dreptate

Romanii spera sa nu mai fie martori la tot felul de orori, dar, din pacate, lista continua. Ea porneste din Apuseni, o ia la vale spre Colectiv, ajunge la metrou, apoi se indreapta spre Caracal. Tragedia din Olt a scos la iveala grave nereguli in sistem, dar si momente penibile. Iata cinci dintre ele. Cinci .

Adevarul: Un om de afaceri din Arad spune ca doi italieni sunt dispusi sa depuna marturie ca fiica lui Gheorghe Dinca le-a propus sa le faca rost de fete

Un aradean, fost angajat si partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dinca a avut o relatie de concubinaj si afaceri, sustine ca o stie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor sai de afaceri italieni ca, daca vor, le poate face rost de fete, scrie Adevarul.

Fiica lui Gheorghe Dinca, acuzata ca ar fi implicata in trafic de persoane

Fiica lui Gheorghe Dinca a declarat, dupa ce un om de afaceri din Arad a acuzat-o ca ar fi implicata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )