Libnet.ro
UNICEF

07:00

Marturia cutremuratoare a unui asistent social din Timisoara: Plangeam in hohote, e asa o tragedie!

Antena3 Antena3,
Marturia cutremuratoare a unui asistent social din Timisoara: Plangeam in hohote, e asa o tragedie!

Sefa Directiei de Asistenta Soviala, Rodica Surducan, a facut marturii sfasietoare despre cazurile pe care le vede zi de zi in Timisoara. Aceasta a vorbit despre cazul unei batrane de 91 de ani a carei dorinta era sa isi vada fiul de 74 de ani care se afla in faza terminala la OncoHelp. continuă pe Antena3

Ce se intampla la Maternitatea Odobescu din Timisoara Marturia unei angajate

O angajata a Maternitatii Obobescu din Timisoara a povestit sub protectia anonimatului ce se intampla in spitalul din Timisoara. Maternitatea a fost inchisa marti dupa-amiaza, dupa ce 5 asistente medicale au fost confirmate cu coronavirus. Timp de o saptamana nu s-a luat nicio masura la maternitate, spune femeia.

Maternitate din Timisoara in carantina. Cinci asistente confirmate cu coronavirus

Maternitatea Odobescu din Timisoara a intrat in carantina, dupa ce cinci asistente au fost testate pozitiv cu COVID-19, astfel ca acum nimeni nu iese si nu intra in unitatea medicala. Peste 80 de medici, asistente si paciente sunt in maternitate si urmeaza sa fie testate.

Cinci asistente infectate cu coronavirus la maternitatea din Timisoara

Cinci asistente medicale de la Maternitatea Odobescu din Timisoara au fost confirmate cu coronavirus. Institutia spitaliceasca a intrat in carantina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )