Libnet.ro
UNICEF

07:30

Marturia HALUCINANTA a fostului sef IPJ Olt, care a incercat sa intre peste Gheorghe Dinca: Am vrut sa sun personal la 112 ca sa putem descinde. Procurorii NU AU FOST DE ACORD cu aceasta varianta!

B1 B1,
Marturia HALUCINANTA a fostului sef IPJ Olt, care a incercat sa intre peste Gheorghe Dinca: Am vrut sa sun personal la 112 ca sa putem descinde. Procurorii NU AU FOST DE ACORD cu aceasta varianta!

Noi detalii cutremuratoare in cazul crimelor in serie de la Caracal. Nicola Alexe, fost sef adjunct IPJ Olt, a povestit la Antena 3 ca a incercat sa intre peste Gheorghe Dinca, dar a fost impiedicat de. continuă pe B1

Declaratie HALUCINANTA a fostului sef al Politiei Caracal: Alexandra ne-a indus in eroare (VIDEO)

Nicolae Mirea, fostul sef al Politiei Caracal, a precizat ca Alexandra Macesanu, adolescenta de 15 ani care a fost rapita, violata si ucisa, i-a indus in eroare pe anchetatori pentru ca i-a spus ofiterului.

Surse: Cum a vrut adjunctul IPJ Olt a vrut sa grabeasca intrarea in casa groazei din Caracal

Adjunctul IPJ Olt, comisarul sef Nicolae Alexe, le-a propus procurorilor care coordonau operatiunea de la Caracal sa sune chiar el la 112 si sa raporteze un caz de violenta domestica pentru ca politistii sa po.

Laurentiu Netoiu este noul adjunct al IPJ Olt, dupa ce Cristian Voiculescu a fost demis in contextul crimelor de la Caracal

Seful Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Olt, comisarul sef Laurentiu Netoiu, a fost numit in functia de adjunct al inspectoratului. El a fost imputernicit sa ocupe aceasta functie,.

Ministrul de Interne: Am dispus masuri privind evaluarea actului managerial la toate unitatile IPJ Olt. Voi face in sedinta de miercuri si alte propuneri

Vreau sa va multumesc ca ati acceptat sa fac o declaratie de presa. Nu e o conferinta de presa- am luat niste masuri pe care vreau sa vile comunic. Am dispus masuri privind evaluarea actului managerial la toate unitatile IPJ Olt. Voi propune in sedinta de miercuri alte propuneri de inlocuire, a spus sambata seara ministrul de interne Nicolae Moga.

Directorul Directiei Ordine Publica din IGPR, imputernit la conducerea IPJ Olt

Directorul Directiei Ordine Publica din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, Vasile Armasu, a fost imputernicit la conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, dupa ce IPJ a ramas fara inspector sef in urma evenimentelor de la Caracal, a anuntat sambata seara, ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )