Libnet.ro
UNICEF

06:00

Marturia mecanicului metroului care a lovit o tanara in statia Dristor 1: Te simti neputincios, franezi si trenul se nu poate opri instantaneu

Antena3 Antena3,
Marturia mecanicului metroului care a lovit o tanara in statia Dristor 1: Te simti neputincios, franezi si trenul se nu poate opri instantaneu

Mecanicul metroului care a lovit-o pe tanara impinsa de o femeie in statia Dristor 1 a declarat ca a vazut momentul in care tanara de 25 de ani s-a dezechilibrat si a cazut,. continuă pe Antena3

Marturia completa a mecanicului metroului care a trecut peste tanara moarta la Dristor. Dezvaluiri cutremuratoare din momentul impactului. Era cineva, era un suflet

Mecanicul trenului care a lovit-o fatal pe tanara impinsa de o femeie la metrou marti seara a vorbit despre momentele cumplite petrecute sub ochii sai. Cand intram cu trenul la peron am.

Femeia care a impins o tanara in fata metroului, in statia Dristor, arestata pentru 30 de zile

Femeia care impins marti seara o tanara in fata metroului, in statia Dristor, a fost arestata pentru 30 de zile, anunta News. ro. Magdalena Serban este cercetata pentru omor si tentativa de omor, dupa ce a incercat sa impinga si o alta tanara in fata metroului, in statia Costin Georgian, si dupa ce tanara agresata in statia Dristor a murit, dupa cum au anuntat procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Tanara care a murit la metrou, in statia Dristor, a fost impinsa. Politia a facut publice imagini cu o suspecta. Aceasta a mai avut o alta tentativa de crima (FOTO)

E alerta in tot Bucurestiul! Conform politiei si Metrorex, o femeie e cautata, dupa ce a ucis o alta femeie, pe care a aruncat-o in fata metroului, in statia Dristor 1, sia impins o.

Accident grav la metrou. O femeie a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1

Un accident grav a avut loc marti seara in Capitala. O femeie a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1. Metroul circula pe un singur fir pe Magistrala 1. Calatorii aflati la stat.

O tanara a murit dupa ce a cazut in fata metroului, in statia Dristor

O tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou, potrivit news. ro. Echipele SMURD venite la fata locului au incercat sa intervina, insa tanara nu mai prezenta semne vitale.

UPDATE Tanara ucisa la metrou in statia Dristor era din Craiova. Tatal victimei: E o tragedie, dar nu pot da vina pe femeia care a impins-o

Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, din Craiova, si-a pierdut viata marti, 12 decembrie, in Bucuresti, dupa ce a fost impinsa in fata trenului, in statia de metrou Dristor. Tanara nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Tanara ucisa la metrou in statia Dristor este din Craiova

Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, din Craiova, a fost impinsa in fata trenului, in statia de metrou Dristor. Tanara a fost impinsa in fata trenului si nu a avut nicio sansa se supravietuire.

Sunt o povara, m-am saturat de tot! Motivul socant pentru care aceasta tanara s-a sinucis

Faye Haward, iubita fotbalistului Billy O`Brien, a decis sa-si puna capat zilelor. Tanara avea doar 23 de ani si nu a putut depasi, pe fond psihic, problema medicala de care suferea, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )