Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanara ucisa la metrou in statia Dristor este din Craiova

Adevărul Adevărul,
Tanara ucisa la metrou in statia Dristor este din Craiova

Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, din Craiova, a fost impinsa in fata trenului, in statia de metrou Dristor. Tanara a fost impinsa in fata trenului si nu a avut nicio sansa se supravietuire. continuă pe Adevărul

UPDATE Tanara ucisa la metrou in statia Dristor era din Craiova. Tatal victimei: E o tragedie, dar nu pot da vina pe femeia care a impins-o

Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, din Craiova, si-a pierdut viata marti, 12 decembrie, in Bucuresti, dupa ce a fost impinsa in fata trenului, in statia de metrou Dristor. Tanara nu a avut nicio sansa de supravietuire.

Legatura dintre tanara ucisa la metrou, in statia Dristor, si principala suspecta de crima

Principala suspecta in cazul criei de la metrou, Magdalena Serban, si victima aveau ceva in comun. Potrivit anchetatorilor, se pare ca cele doua femei nu se cunosteau insa ambele erau din.

Femeia care a impins o tanara in fata metroului, in statia Dristor, arestata pentru 30 de zile

Femeia care impins marti seara o tanara in fata metroului, in statia Dristor, a fost arestata pentru 30 de zile, anunta News. ro. Magdalena Serban este cercetata pentru omor si tentativa de omor, dupa ce a incercat sa impinga si o alta tanara in fata metroului, in statia Costin Georgian, si dupa ce tanara agresata in statia Dristor a murit, dupa cum au anuntat procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Tanara care a murit la metrou, in statia Dristor, a fost impinsa. Politia a facut publice imagini cu o suspecta. Aceasta a mai avut o alta tentativa de crima (FOTO)

E alerta in tot Bucurestiul! Conform politiei si Metrorex, o femeie e cautata, dupa ce a ucis o alta femeie, pe care a aruncat-o in fata metroului, in statia Dristor 1, sia impins o.

Cine este tanara ucisa la metrou. Femeia impinsa in fata trenului ar fi fost insarcinata in cateva luni

Femeia impinsa in fata metroului era gravida, potrivit unor surse din ancheta. Tanara de 25 de ani a fost aruncata in fata metroului, marti seara, in statia.

Accident grav la metrou. O femeie a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1

Un accident grav a avut loc marti seara in Capitala. O femeie a fost lovita de o garnitura de metrou, la statia Dristor 1. Metroul circula pe un singur fir pe Magistrala 1. Calatorii aflati la stat.

Marturia mecanicului metroului care a lovit o tanara in statia Dristor 1: Te simti neputincios, franezi si trenul se nu poate opri instantaneu

Mecanicul metroului care a lovit-o pe tanara impinsa de o femeie in statia Dristor 1 a declarat ca a vazut momentul in care tanara de 25 de ani s-a dezechilibrat si a cazut,.

Fata ucisa la statia de metrou Dristor ar fi membra PMP

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat ca fata care a fost ucisa la statia de metrou Dristor era membra a PMP Sector 3. Am aflat cu tristete ca tanara omorata aseara cu cruzime la metrou,.

Fata ucisa la statia de metrou Dristor ar fi membra PMP (FOTO)

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat ca fata care a fost ucisa la statia de metrou Dristor era membra a PMP Sector 3. Am aflat cu tristete ca tanara omorata aseara cu cruzime la metrou,.

O tanara a murit dupa ce a cazut in fata metroului, in statia Dristor

O tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou, potrivit news. ro. Echipele SMURD venite la fata locului au incercat sa intervina, insa tanara nu mai prezenta semne vitale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )