Libnet.ro
UNICEF

23:15

Marturia-soc facuta de Gheorghe Dinca, anchetatorilor. Criminalul ar fi pus-o pe Alexandra intr-un butoi si i-a dat foc - SURSE

Antena3 Antena3,
Marturia-soc facuta de Gheorghe Dinca, anchetatorilor. Criminalul ar fi pus-o pe Alexandra intr-un butoi si i-a dat foc - SURSE

Noi declaratii explozive apar in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Potrivit unor surse, Gheorghe Dinca a explicat modul cum a reusit sa scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul intr-un. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul rapirilor din Caracal, a ajuns in noaptea de joi spre vineri din nou in fata anchetatorilor pentru audieri. De aceasta data, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a facut declaratii despre cele intamplate cu tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce a spus de aceasta data Gheorghe Dinca .

in Casa Groazei a mai avut loc o crima. Dezvaluirea facuta de Gheorghe Dinca

In Casa Groazei, unde Gheorghe Dinca le-a ucis pe cele doua fete, s-a mai comis o crima in urma cu ani de zile. Dezvsuirea a fost facuta chiar de criminal, unui om care dorea sa cumpere casa. Potrivit.

Ce au gasit procurorii in camera in care criminalul Gheorghe Dinca a tinut-o pe Alexandra

In camera in care criminalul Gheorghe Dinca a tinut-o pe Alexandra a fost gasit sange. Anchetatorii nu stiu daca e vorba despre sangele fetei de 15 ani. Probelevor fi supuse probelor de laborator.

Dezvaluiri devastatoare despre tragedia din Caracal. Gheorghe Dinca, suspect in alte crime

Avocatul inculpatului din Caracal, Gheorghe Dinca, cel care a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, si pe Luiza Melencu de 18 ani, a confirmat, marti, ca exista suspiciuni din partea anchetatorilor ca acesta.

Criminalul de la Caracal, batut in arest. Ce pretentii are acum Gheorghe Dinca

Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, se plange de dureri la nivelul pieptului si a coastelor si cere ingrijiri medicale. Barbatul sustine ca a fost batut de anchetatori, in momentul in care acestia au decins in locuinta lui si l-au imobilizat. Avocatul lui Dinca a facut declaratii despre starea de sanatate a acestuia. Criminalul din .

Imagini terifiante. Cum arata criminalul de la Caracal, Gheorghe Dinca, alaturi de familie. Privirea lui spune multe

Gheorghe Dinca alaturi de familia sa, potret apasator. Fotografiile cu criminalul din Caracal si rudele sale sunt destul de rare, mai ales in conditiile in care pana si acestia pare ca l-au renegat in urma cu mai bine de 10 ani. Familia lui Gheorghe Dinca Trecutul lui Gheorghe Dinca este unul plin de mister. Nu .

Cum a obtinut criminalul din Caracal avizul psihologic pentru permisul auto, acum un an. Gheorghe Dinca, internat la psihiatrie de 8 ori

Dupa ce ca informatiile din cazul Caracal erau terifiante si ajungerea politiei la 19 ore, dupa 3 apeluri la 112, la casa criminalului au umplut paharul, s-a aflat ca Gheorghe Dinca fufuse deja in vizorul tuturor, dupa ce a ajuns la psihiatrie de 8 ori. Ce a patit, in urma cu un an, la avizul .

Lovitura de teatru. Gheorghe Dinca sustine ca a fost agresat. Criminalul din Caracal cere certificatul medico-legal

Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si motivul pentru care acesta a fost adus in capitala. El sustine ca a fost batut de organele de ancheta. Au venit informatii noi despre Gheorghe Dinca si.

Criminalul Gheorghe Dinca, dus in fata Instantei

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, a ajuns marti dimineata laCurtea de Apel Craiova. Acesta a fost scos din arest, dupa care a mers la DIICOT pentru a semna actele necesare expertizei.

Cine l-a vazut pe Gheorghe Dinca in momentul in care a bagat-o pe Alexandra cu masina in curte. Politistii l-au evitat

Cineva l-a vazut pe Gheorghe Dinca in momentul in care a bagat-o pe Alexandra in locuinta sa din Caracal. Marturiile acestuia sunt de-a dreptul socante. Barbatul a vazut cand si cum s-a petrecut totul si nu a actionat in niciun fel. Prietenul lui Dinca, marturii cutremuratoare despre seara de 26 iulie Paul Mieila a fost .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )