Libnet.ro
UNICEF

08:30

Marturii socante din Turcia: Scriu aceste randuri pentru ca toata lumea sa afle ce se intampla de fapt in Istanbul

Antena3 Antena3,
Marturii socante din Turcia: Scriu aceste randuri pentru ca toata lumea sa afle ce se intampla de fapt in Istanbul

Evenimentele din Turcia au degenerat si au devenit subiect de presa in toata lumea. Totusi, mediul online, ca si in cazul Primaverii arabe, a avut un cuvant greu de spus in concluzii si analize. continuă pe Antena3

Marturii socante din Turcia: Scriu aceste randuri pentru ca toata lumea sa afle ce se intampla de fapt in Istanbul FOTOVIDEO

Evenimentele din Turcia au degenerat si au devenit subiect de presa in toata lumea. Totusi, mediul online, ca si in cazul Primaverii arabe, a avut un cuvant greu de spus in concluzii si analize.

Aproximativ 1.700 de persoane, retinute in cursul manifestatiilor din Turcia.

Aproximativ 1. 700 de persoane au fost retinute in cursul manifestatiilor din Turcia, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP, conform Mediafax. Ministrul turc de Interne, Muammer Guler, a declarat ca, in total, in ultimele sase zile, in Turcia au avut loc 235 de manifestatii. Protestele continuau, duminica dupa-amiaza, la Istanbul si Ankara. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene la Ankara pentru dispersarea a aproximativ 1. 000 de manifestanti. Premierul turc, Recep Tayyip .

Presa turca: Protestele din Turcia reprezinta prima infrangere publica a premierului Erdogan

Protestele violente din Turcia reprezinta prima infrangere publica a premierului Recep Tayyip Erdogan, care se credea atotputernic, dar a fost invins de propriul popor, comenteaza publicatia Hurriyet. Pe.

Protestele din Turcia s-au diminuat, dar raman zeci de raniti si 1.000 de persoane retinute

Protestele de la Istanbul si din alte orase turce par sa se fi diminuat duminica, bilantul fiind de 79 de raniti si aproximativ 1. 000 de persoane retinute, scrie Mediafax .

PROTESTELE DIN TURCIA: Mii de manifestanti sarbatoresc retragerea fortelor de ordine din Piata Taksim

Mii de manifestanti si-au serbat victoria la Istanbul, in noaptea de sambata spre duminica, dupa retragerea politiei din Piata Taksim, la ordinul premierului turc Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP, conform.

Presedintele turc: Manifestatiile din Turcia, la un nivel ingrijorator. Politia sa actioneze cu masura

Presedintele turc, Abdullah Gul, a lansat sambata un apel la bun-simt si la calm in cea de-a doua zi de proteste violente impotriva guvernului care au cuprins Istanbulul si mai multe orase din tara,.

Violentele din Turcia continua si risca sa se extinda si in alte orase

Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene, sambata dimineata, in Piata Taksim din Istanbul, unde sute de manifestanti continua protestele fata de un proiect imobiliar aprobat de Guvernul turc, relateaza.

Pericolul noului coronavirus din Arabia Saudita: Implicatiile patentelor pentru vaccin si tratamente

Sefa Organizatiei Mondiale a Sanatatii, dr. Margaret Chan, a lansat un semnal serios de alarma privind un nou virus asemanator SRAS Sindromului Respirator Acut Sever), care circula mai ales in Arabia Saudita, in incheierea adunarii anuale a delegatilor din OMS. Cea mai mare ingrijorare a mea acum este noul coronavirus. Nu stim unde se ascunde virusul in natura. Nu stim cum ajung oamenii sa se infecteze. Pana nu gasim raspunsurile la aceste intrebari, nu avem nimic pentru a il preveni, a avertizat Chan reprezentantii a circa 200 de natiuni prezente la Geneva. Insa ceea ce impedica un raspuns eficient la aceasta problema este disputa pe marginea drepturilor de a dezvolta un tratament pentru virus. Cazul aduce in prim-plan o dezbatere tot mai aprinsa asupra Reglementarilor Internationale in domeniul Sanatatii, interpetarilor drepturilor legate de brevete si liberul schimb de mostre stiintifice si informatii, potrivit site-ului Council on Foreign Relations. Citeste materialul si comenteaza pe MedLive. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )