Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presa turca: Protestele din Turcia reprezinta prima infrangere publica a premierului Erdogan

Antena3 Antena3,
Presa turca: Protestele din Turcia reprezinta prima infrangere publica a premierului Erdogan

Protestele violente din Turcia reprezinta prima infrangere publica a premierului Recep Tayyip Erdogan, care se credea atotputernic, dar a fost invins de propriul popor, comenteaza publicatia Hurriyet. Pe. continuă pe Antena3

Protestele din Turcia s-au diminuat, dar raman zeci de raniti si 1.000 de persoane retinute

Protestele de la Istanbul si din alte orase turce par sa se fi diminuat duminica, bilantul fiind de 79 de raniti si aproximativ 1. 000 de persoane retinute, scrie Mediafax .

PROTESTELE DIN TURCIA: Mii de manifestanti sarbatoresc retragerea fortelor de ordine din Piata Taksim

Mii de manifestanti si-au serbat victoria la Istanbul, in noaptea de sambata spre duminica, dupa retragerea politiei din Piata Taksim, la ordinul premierului turc Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP, conform.

Aproximativ 1.700 de persoane, retinute in cursul manifestatiilor din Turcia.

Aproximativ 1. 700 de persoane au fost retinute in cursul manifestatiilor din Turcia, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP, conform Mediafax. Ministrul turc de Interne, Muammer Guler, a declarat ca, in total, in ultimele sase zile, in Turcia au avut loc 235 de manifestatii. Protestele continuau, duminica dupa-amiaza, la Istanbul si Ankara. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene la Ankara pentru dispersarea a aproximativ 1. 000 de manifestanti. Premierul turc, Recep Tayyip .

Marturii socante din Turcia: Scriu aceste randuri pentru ca toata lumea sa afle ce se intampla de fapt in Istanbul

Evenimentele din Turcia au degenerat si au devenit subiect de presa in toata lumea. Totusi, mediul online, ca si in cazul Primaverii arabe, a avut un cuvant greu de spus in concluzii si analize.

Marturii socante din Turcia: Scriu aceste randuri pentru ca toata lumea sa afle ce se intampla de fapt in Istanbul FOTOVIDEO

Evenimentele din Turcia au degenerat si au devenit subiect de presa in toata lumea. Totusi, mediul online, ca si in cazul Primaverii arabe, a avut un cuvant greu de spus in concluzii si analize.

Protestele din capitala Turciei continua

UPDATE 14:47: MAE a emis o atentionare de calatorie pentru Turcia Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca in zona central-turistica a orasului Istanbul au avut loc proteste, politia turca fiind nevoita sa utilizeze tunuri de apa si gaze lacrimogene pentru inlaturarea acestora.

Vosganian: Turcia reprezinta primul partener comercial extracomunitar al Romaniei

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, s-a intalnit cu ambasadorul Republicii Turcia in Romania, Omur Solendil, conform unui comunicat de presa.

Cenzura mass-media din Turcia creeaza dezinformare si confuzie printre cetateni

Protestele din Turcia au trecut la un alt nivel odata cu incalcarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor, in timp ce administratia premierului Recep Erdogan abuzeaza de putere. Mare parte din turci sunt privati de informatii, mass-media si retelele sociale fiind cenzurate, ceea ce a creat confuzie in rindul cetatenilor.

Violentele din Turcia continua si risca sa se extinda si in alte orase

Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene, sambata dimineata, in Piata Taksim din Istanbul, unde sute de manifestanti continua protestele fata de un proiect imobiliar aprobat de Guvernul turc, relateaza.

Protestele din capitala Turciei continua

Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene, in aceasta dimineata, in Piata Taksim din Istanbul, unde sute de manifestanti continua protestele fata de un proiect imobiliar aprobat de Guvernul turc, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2901 seconds )