Libnet.ro
UNICEF

20:15

Marturiile cumplite de la cel mai mare masacru antisemit din Romania. Cum au fost omorati mii de evrei la Iasi

Adevărul Adevărul,
Marturiile cumplite de la cel mai mare masacru antisemit din Romania. Cum au fost omorati mii de evrei la Iasi

La sfarsitul lunii iunie a anului 1940, aproape o treime din populatia evreiasca a orasului Iasi a fost masacrata. O parte a celor ucisi au fost plimbati cu trenurile mortii si lasati sa moara in chinuri. Cunoscut drept Pogromul de la Iasi, acest masacru indreptat impotriva evreilor a fost una dintre cele mai negre pagini ale Holocaustului in Romania. continuă pe Adevărul

Ministrul Culturii: Cel mai mare blestem al Romaniei este sa ajunga USR la guvernare

Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, Daniel Breaz, a afirmat vineri la Timisoara ca PSD va castiga alegerile parlamentare de anul viitor si sustine ca daca USR ar ajunge la guvernare ar fi cel mai mare blestem al Romaniei.

Canada a primit cel mai mare numar de refugiati, la nivel global, in 2018

Canada a primit mai multi refugiati decat orice alta tara din lume in 2018, potrivit unui raport ONU, intrecand SUA, care era pana acum lider global in relocarea persoanelor provenite din zone de conflict, scrie The Guardian.

Legea care scoate la lumina cel mai bine ascuns secret din companiile private de pe bursa: leafa CEO-ului. Care sunt companiile care in prezent au curajul sa faca publice cifrele

Companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) vor fi obligate sa se conformeze unei noi legi, transpusa din Directiva Europeana 8282017, care prevede o serie de cerinte dure cu privire la informatiile pe care acestea trebuie sa le faca publice.

Eurostat: Romania a ajuns la cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana (FOTO)

In aceeasi zi in care Viorica Dancila lauda performantele economice ale Guvernului PSD-ALDE, Eurostata publicat date care arata ca inmai 2019, Romania a inregistrat o rata a inflatiei de 4,4%,.

P incepe Pelicam, cel mai verde festival de film din Romania

Documentare despre mediu si oameni in premiera nationala, intalniri cu regizori straini, proiectii de film in aer liber, mult peste si aer bland de vara, ateliere creative, concerte, expozitii si o comunitate de oameni iubitori de film si de natura - un sir de experiente care vor avea loc timp de 4 zile la Tulcea, pentru ca de joi, 20 iunie, incepe Pelicam, singurul festival de film din Romania dedicat mediului inconjurator.

Avans spectaculos pentru sectorul constructiilor. Romania, cea mai mare crestere din UE

Romania a inregistrat in luna aprilie cel mai mare avans al productiei in constructii din UE, fata de martie, si al doua cea mai mare crestere fata de aprilie 2018, arata Eurostat.

Cum s-a infiintat in Romania Crucea Rosie, cea mai mare organizatie umanitara din lume

Societatea Crucea Rosie din Romania si-a inceput activitatea in actualul sediu al Spitalului Coltea din Bucuresti.

Program prelungit la pasapoarte: cand e cel mai bine sa mergi sa-ti schimbi actele

Ministerul de Interne anunta ca va prelungi programul pe timpul verii la toate serviciile care elibereaza pasapoarte. E o perioada in care multi romani se intorc acasa in concediu, iar numarul de solicitari este extrem de mare. Ghiseele vor avea program prelungit tocmai pentru a putea face fata. Serviciile de eliberare a pasapoartelor vor avea .

Lacasul de cult care va fi construit la cea mai mare altitudine din Romania. Din ce cauza nu au inceput inca lucrarile

Biserica ortodoxa situata la cea mai mare altitudine din Romania se construieste pe Platoul Bucegilor, in imediata apropiere a Refugiului Salvamont.

SONDAJ AMCHAM ROMANIA: Infrastructura, cea mai mare vulnerabilitate a economiei

Ionut Simion, presedintele AmCham Romania: Mediul de afaceri, ingrijorat de politicile publice orientate catre stimularea consumului Infrastructura este cea mai mare vulnerabilitate la adresa competitivitatii economiei romanesti, iar statutul Romaniei de tara membra a Uniunii Europene este primordial pentru atragerea investitorilor straini, in timp ce potentialul de crestere este principalul avantaj competitiv al tarii noastre, arata rezultatele unui sondaj realizat de Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania), pe care Ionut Simion, presedintele organizatiei le-a prezentat, ieri, intr-o conferinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )