Libnet.ro
UNICEF

15:00

P incepe Pelicam, cel mai verde festival de film din Romania

Hotnews Hotnews,
 P incepe Pelicam, cel mai verde festival de film din Romania

Documentare despre mediu si oameni in premiera nationala, intalniri cu regizori straini, proiectii de film in aer liber, mult peste si aer bland de vara, ateliere creative, concerte, expozitii si o comunitate de oameni iubitori de film si de natura - un sir de experiente care vor avea loc timp de 4 zile la Tulcea, pentru ca de joi, 20 iunie, incepe Pelicam, singurul festival de film din Romania dedicat mediului inconjurator. continuă pe Hotnews

Legea care scoate la lumina cel mai bine ascuns secret din companiile private de pe bursa: leafa CEO-ului. Care sunt companiile care in prezent au curajul sa faca publice cifrele

Companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) vor fi obligate sa se conformeze unei noi legi, transpusa din Directiva Europeana 8282017, care prevede o serie de cerinte dure cu privire la informatiile pe care acestea trebuie sa le faca publice.

Cel mai scump portar roman din istorie. Ionut Radu, la Inter

Cu cateva ore inainte de debutul la EURO 2019, contra Croatiei, portarul Ionut Radu a primit o veste.

Trump imigratie. Cel mai mic copil, un rom din Romania, avea 4 luni cand a fost separat de familie

Constantin, un bebelus de numai 4 luni, pare a fi cel mai mic copil care a fost despartit de parinti.

Cel mai mare parc din Tandarei va fi modernizat cu 70.000 de euro

Cel mai mare parc din orasul Tandarei va fi modernizat cu 70. 000 de euro, investitie ce va fi demarata prin intermediul Grupului de Actiune Locala. Parcul Ialomita are o suprafata de peste 3 hectare si reprezinta cea mai mare suprafata de spatiu verde din localitate.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 IUNIE Salt de 16% pentru Bitcoin

Cotatia criptovalutei Bitcoin a marcat un salt de 16,11%, in intervalul 11 - 18 iunie, intr-o miscare de continuare a tendintei ascendente pe care cea mai importanta moneda digitala din lume a inceput sa o dezvolte din luna aprilie a acestui an, dupa ce, la finalul lui 2018, pretul criptomonedei testase un minim de circa 3. 250 de dolari, conform datelor prezentate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

S-a dat verdictul! Acesta este cel mai sigur loc in masina!

Care este cel mai sigur loc in masina - este una dintre cele mai frecvente intrebari pe care si le pun cei care calatoresc cu masina. Daca doriti sa instalati un scaun pentru copii pe bancheta din spate,.

Cel mai tare truc! Cum sa cureti usturoiul in doar cateva secunde? Vei uita categoric de vechiul obicei! (VIDEO)

Curatatul usturoiului poate fi o activitate neplacuta si adeseori scapam greu de mirosul de pe maini. Iata insa ca s-a descoperit cel mai tare truc, care te ajuta sa faci aceasta procedura in doar.

Adina Florea a obtinut cel mai mare punctaj dintre candidatii pentru sefia Sectiei de ancheta Procurorul Pirlog a primit un punctaj final de 3,25

Adina Florea a obtinut cel mai mare punctaj la interviul sustinut marti, la CSM, pentru functia de procuror-sef al Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ). Potrivit tabelului de clasificare a candidatilor, aceasta a obtinut 9,86 de puncte, fiind urmata de Sorin Eugen cu un punctaj de 8,85 si de Bogdan Pirlog, care a obtinut 3,25, potrivit CSM. Vezi in text declaratiile candidatilor la interviurile sustinute marti.

Adina Florea a obtinut cel mai mare punctaj la interviul pentru sefia SIIJ

Adina Florea a obtinut cel mai mare punctaj la interviul sustinut marti, la CSM, pentru functia de p.

BERD: Compania de tehnologie din Romania UiPath, cel mai interesant exemplu de investitie

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), prin intermediul a 15 fonduri de capital de risc, a investit in circa 170 de firme din Europa Centrala, iar cel mai interesant exemplu a fost succesul extraordinar al companiei de tehnologie din Romania UiPath, a declarat Jurgen Rigterink, prim-vicepresedinte al BERD, recent, la un forum la Londra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )