Libnet.ro
UNICEF

22:45

Marturiile unui pilot roman care participa la stingerea incendiilor din Grecia: A fost o surpriza pentru noi

Antena3 Antena3,
Marturiile unui pilot roman care participa la stingerea incendiilor din Grecia: A fost o surpriza pentru noi

Comandantul echipajului aeronavei C-27 J Spartan, capitan-comandorul Florin Ianculescu, care participa la misiunile de stingere a incendiilor din Grecia, s-a declarat surprins de amploarea evenimentelor din. continuă pe Antena3

VIDEO Cum au intervenit militarii romani pentru stingerea incendiilor din Grecia

Fortele Aeriene din Romania au trimis, miercuri, in Grecia, tara puternic afectata de incendiile de vegetatie din ultimele zile, o aeronava C-27J Spartan, configurata pentru stingerea incendiilor, si o aeronava C-130 Hercules, pentru sprijin logistic. Totodata, Romania a trimis aproximativ 20 militari care au fost deja in misiunea de lichidare a flacarilor.

VIDEO Cum a intervenit pentru stingerea incendiilor aeronava militara C-27J Spartan trimisa de Romnia n Grecia

Romania a trimis in Grecia, tara puternic afectata de incendii de vegetatie in ultimele zile, o aeronava C-27J Spartan, configurata pentru stingerea incendiilor si o aeronava C-130 Hercules, pentru sprijin logistic, impreuna cu aproximativ 20 militari. Fortele Aeriene Romane au facut publica o inregistrare cu momentul in care aeronava C-27J Spartan a eliberat incarcatura de apa peste una din zonele afectate de incendii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )