Libnet.ro
UNICEF

23:45

Marturisiri surprinzatoare despre Viorica Dancila! Ce crede purtatorul de cuvant al PSD despre candidata la prezidentiale. Un detaliu nebanuit a uimit pe toata lumea

Playtech Playtech,
Marturisiri surprinzatoare despre Viorica Dancila! Ce crede purtatorul de cuvant al PSD despre candidata la prezidentiale. Un detaliu nebanuit a uimit pe toata lumea

Valeriu Steriu, purtatorul de cuvant al PSD, a facut dezvaluiri despre Viorica Dancila, candidata la prezidentiale, in ultima zi de campanie electorala. Ce crede acesta? Purtatorul de cuvant al PSD, marturisiri surprinzatoare despre Viorica Dancila Ultima zi de campanie electorala a venit cu emotii pentru candidatii in cursa pentru Cotroceni, dar si cu marturisiri. Valeriu . continuă pe Playtech

Purtatorul de cuvant al PSD, dezvaluiri despre Viorica Dancila: Un om pe care ti l-ai dori prieten

Valeriu Steriu, purtator de cuvant PSD, a facut o serie dezvaluiri despre Viorica Dancila in ultima zi de campanie electorala. Acesta a reamintit ca este membru PSD de mai bine de 10 ani si este mandru de.

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD

Fostul presedinte Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD si este mai buna decat a lasat imaginea, iar ceilalti lideri social-democrati sunt vai mama lor. Basescu a reafirmat sustinerea sa pentru Klaus Iohannis in al doilea tur al alegerilor si spune ca acesta ar fi trebuit sa mearga la o dezbatere cu contracandidata de la PSD .

Dumitru Buzatu, despre Viorica Dancila: A iesit in evidenta prin naturalete!

Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, a declarat ca Viorica Dancila, candidatul social-democrat la prezidentiale, s-a remarcat prin naturalete in timpul conferintei de presa de marti. Dancila.

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

Viorica Dancila, despre apelativul astia la adresa Diasporei: A fost folosit anterior de Iohannis cu referire la pesedisti

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, spune, intr-o postare pe Facebook, ca apelativul astia pe care l-a folosit in conferinta de presa de marti seara pentru a face referire la romanii din Diaspora a fost folosit anterior de presedintele Klaus Iohannis in declaratiile publice, cu referire la pesedisti. Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit, spune ea.

Viorica Dancila sustine ca nu i-a numit astia pe romanii din diaspora: Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit Cum explica sefa PSD episodul controversat

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, dezminte, miercuri seara, ca ar fi folosit apelativul astia referitor la romanii din diaspora, dupa ce si-a atras o serie de cr.

Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea,de ce crede caar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Pentru ca imi.

A fost Liviu Dragnea un om bun sau rau pentru Romania. Ce crede Viorica Dancila: Ne asumam

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, a fost intrebata de jurnalistii prezenti la Palatul Parlamentului daca Liviu Dragnea a fost un om bun sau rau pentru Romania. Totusi, fostul premier.

Mihai Mitoseru, marturisiri surprinzatoare la scurt timp de la divortul de Noemi: inca ne iubim

Vedeta de la Kanal D a avut o reactie neasteptata, dupa ce a divortat de Noemi, cea de care a fost alaturi timp de 13 ani. Mihai Mitoseru a facut si cateva marturisiri legate de aceste momente foarte grele din viata sa, fiind prezent in calitate de invitat, la o emisiune TV. Mihai Mitoseru, marturisiri .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )