Libnet.ro
UNICEF

10:00

Viorica Dancila sustine ca nu i-a numit astia pe romanii din diaspora: Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit Cum explica sefa PSD episodul controversat

B1 B1,
Viorica Dancila sustine ca nu i-a numit astia pe romanii din diaspora: Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit Cum explica sefa PSD episodul controversat

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, dezminte, miercuri seara, ca ar fi folosit apelativul astia referitor la romanii din diaspora, dupa ce si-a atras o serie de cr. continuă pe B1

Viorica Dancila sustine ca va lua voturi de la alte partide si chiar de la PNL. O sa preiau din programul contracandidatilor mei

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine ca va prelua din programul contracandidatilor saicare nu au intrat in turul doi al alegerilor.

VIORICA DANCILA: Cred si acum ca este necesara o dezbatere

ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana. ----- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca investitiile Chinei in Romania sunt necesare. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila precizeaza ca nu a intervenit in justitie, acuzandu-l pe Klaus Iohannis de acest fapt.

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

Viorica Dancila, despre limba engleza: Mi-e teama de multe ori sa nu fac o greseala. Nu vorbesc perfect

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine ca in cei noua ani in care a activat ca europarlamentar la Bruxelles nu a avut translator. in noua ani, cat am fost.

Viorica Dancila: Nu am facut niciun asalt asupra Justitiei. Eu am corectat ce a vrut sa faca ministrul Justitiei

Viorica Dancila sustine ca nu a facut niciodata un asalt asupra Justitiei. De asemenea, fostul premier a spus ca a incercat sa corecteze lucrurile cand ministrul Justitiei a incercat sa intervina in.

Viorica Dancila: Si eu am dat meditatii, dar nu am cerut bani

Candidatul PSD Viorica Dancila sustine ca exista diferente semnificative intre situatia imobilelor pe care le detine ea si cea a caselor presedintelui Klaus Iohannis. Este o mare diferenta. Eu nu.

Viorica Dancila: Iohannis ii minte pe romani. E invatat sa distruga!

Candidatul PSD, Viorica Dancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis ii minte pe romani. Eu nu sunt in razboi cu nimeni si este regretabil sa auzim ca domnul Klaus Iohannis este in razboi cu un par.

Viorica Dancila il critica pe Klaus Iohannis, printr-un discurs citit: ii sfideaza pe romani si vrea dezbateri doar cu cei agreati S-a intors din SUA cu o sapca si trei poze (VIDEO)

Viorica Dancila, reprezentantul PSD in finala prezidentialelor din 24 noiembrie, a venit, marti, la Palatul Parlamentului, unde a citit un discurs prin care i-a adus mai multe reprosuri presedintelui Klaus.

Viorica Dancila, despre apelativul astia la adresa Diasporei: A fost folosit anterior de Iohannis cu referire la pesedisti

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, spune, intr-o postare pe Facebook, ca apelativul astia pe care l-a folosit in conferinta de presa de marti seara pentru a face referire la romanii din Diaspora a fost folosit anterior de presedintele Klaus Iohannis in declaratiile publice, cu referire la pesedisti. Pe mine nu m-ati auzit vreodata folosind acest cuvant, despre oricine as fi vorbit, spune ea.

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )