Libnet.ro
UNICEF

00:07

Masca de protectie devine obligatorie si in aer liber! Care a tara europeana care a luat aceasta decizie

Antena3 Antena3,
Masca de protectie devine obligatorie si in aer liber! Care a tara europeana care a luat aceasta decizie

Belgia continua lupta cu coronavirusul luand noi masuri de restrictie. Dupa ce relaxarea a dus la cresterea numarului de cazuri, autoritatile au decis ca masca de protectie sa fie obligatorie si in aer liber, atunci cand vorbim despre zone aglomerate, targuri, piete, baruri, restaurante, terase. continuă pe Antena3

Masca sanitara devine obligatorie pe strazile Washingtonului

Primarita Washingtonului, democrata Muriel Bowser, a inasprit miercuri regulile privind portul mastii sanitare, ordonand rezidentilor capitalei Statelor Unite sa isi acopere fata imediat ce ies din casa.

Lovitura dura pentru romani. Autoritatile au decis inchiderea piscinelor si reducerea programului la terasele in aer liber. in ce orase se aplica restrictiile

Decizie fara precedent in Arges, unul dintre judetele din Romania cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Autoritatile au decis impunerea unor masuri stricte in 12 localitati din acest judet, dupa ce premierul Romaniei a auntat ca aceasta zona se afla sub supraveghere, fiind luata in calcul carantina zonala pe acest teritoriu. Printre restrictiile stabilite .

Orasul in care masca devine obligatorie si pe strazi de acum: Trebuie sa purtati masca pentru ca nu stiti daca...

Muriel Bowser, primarul orasului Washington DC din Statele Unite ale Americii a anuntat masuri mai dure in lupta impotriva noului coronavirus. Masca devine obligatorie chiar si in aer liber in capitala americana.

Veste bune pentru bucuresteni! Teatrul Elisabeta va aduce spectacole in aer liber

Teatrul nu ia pauza nici in pandemie. Chiar daca salile raman inchise, ne putem bucura de spectacole in aer liber. Actorii Teatrului Elisabeta din Bucuresti va asteapta in aceasta vara cu piese-eveniment.

Spectacole in aer liber, organizate in memoria marelui compozitor Ionel Perlea

Centrul Cultural Ionel Perlea din Slobozia organizeaza in perioada 29-31 iulie o serie de evenimente muzicale in aer liber, cu ocazia desfasurarii festivalului dedicat memoriei marelui compozitor Ionel Perlea.

BELGIA: Masca devine obligatorie in spatiile publice aglomerate

Belgia ia masuri suplimentare de siguranta dupa ce relaxarea a adus o crestere a cazurilor de coronavirus. De sambata, masca este obligatorie in toate locurile aglomerate, inclusiv in cele deschise - artere comerciale, targuri, piete, terasele hotelurilor, barurilor si restaurantelor, scrie Digi24.

S-a decis! Romanii vor primi masti de protectie gratuite! Cine sunt cei care vor beneficia

Persoanele defavorizate vor primi cate 30 de masti gratuite pe luna. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care obliga Guvernul sa acorde masti de protectie persoanelor vulnerabile, lunar, pana la incheierea epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )