Libnet.ro
UNICEF

22:45

S-a decis! Romanii vor primi masti de protectie gratuite! Cine sunt cei care vor beneficia

Antena3 Antena3,
S-a decis! Romanii vor primi masti de protectie gratuite! Cine sunt cei care vor beneficia

Persoanele defavorizate vor primi cate 30 de masti gratuite pe luna. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care obliga Guvernul sa acorde masti de protectie persoanelor vulnerabile, lunar, pana la incheierea epidemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Scrisoarea pe care o vor primi consumatorii de energie electrica in aceasta toamna. Masura intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021

Romanii vor primi prin posta scrisori prin care vor fi instiintati ca piata energiei electrice va fi liberalizata. Asadar, fiecare va avea posibilitatea sa isi aleaga furnizorul de electricitate, in functie de cel mai bun pret pe care acesta il ofera. De cand se liberalizeaza piata energiei electrice Consumatorii care nu vor alege, vor plati .

Persoanele din categoriile vulnerabile vor primi gratuit 30 de masti de protectie. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care stipuleaza ca anumite categorii de persoane vor primi gratuit un set de 30 de masti de protectie pe luna. Legea are ca obiect achizitionarea de masti de catre Ministerul Sanatatii, prin Unifarm SA, pentru protectia impotriva COVID-19 si distribuirea acestora, scrie Agerpres.

Elevii si studentii din Bucuresti, noi beneficii de la stat. Ce servicii vor primi gratis

Elevii si studentii din Bucuresti se bucura de tratamente stomatologice gratuite. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a revenit cu un mesaj pe o retea de socializare, unde a reamintit adresele unde pot merge elevii si studentii pentru tratamentele gratuite. Elevii si studentii din Bucuresti beneficiaza de tratamente stomatologice gratuite Gabriela Firea a tinut mortis .

Angajatii firmelor inchise din cauza cazurilor de COVID-19 vor primi bani din somaj tehnic

Angajatii firmelor care isi suspenda activitatea din cauza aparitiei unor cazuri de COVID-19 vor primi indemnizatie de somaj tehnic, a anuntat joi Ionel Danca, seful Cancelariei premierului.

26 de judete vor primi finantare pentru instalarea gardurilor electrice impotriva ursilor

Locuitorii zonelor in care ursii obisnuiesc sa intre in localitati vor primi bani de la ministerul Mediului pentru a instala garduri electrice in jurul gospodariilor. Banii fac parte dintr-un program lansat de minister in dezbatere publica si care are ca obiectiv impiedicarea incidentelor tot mai dese provocate de ursi, scrie Digi24.

Business report: Dilema cheltuirii banilor UE. Romanii vor plati pentru eventualul esec al gazoductului BRUA. Planurile Romaniei cu tehnologia 5G. Prima autostrada finalizata in 2020. Sothebys intra in Romania

Dilema cheltuirii banilor UE: Opinia specialistilor versus cea a PSD. Ce conditii a pus Comisia Europeana * Romanii vor plati pentru eventualul esec al gazoductului BRUA * TAROM suspenda cursele spre sapte tari din cauza pandemiei * Ce planuri are Romania cu tehnologia 5G? * Prima autostrada finalizata in 2020. Lotul Biharia Bors din Autostrada Transilvania va fi receptionat saptamana viitoare * Sothebys intra in Romania * Detaliile Acordului: 70% din granturi trebuie atrase in urmatorii 2 ani * Darius Valcov, condamnat la 6 ani si 6 luni cu executare pentru luare de mita * Radu Umbres, doctor in antropologie sociala, despre valul de contestare a existentei noului coronavirus: Oamenii dezamagiti si suspiciosi se vor asocia in comunitati imaginare de rezistenta.

Angajatii sanatosi ai companiilor inchise de DSP din cauza COVID-19 vor primi indemnizatie de somaj tehnic

Angajatii sanatosi ai companiilor pentru care Directiile de Sanatate Publica dispun suspendarea activitatii in urma infectarii unor salariati cu noul coronavirus vor beneficia de indemnizatie de somaj tehnic, in urma unei ordonante de urgenta adoptate miercuri de Guvern.

Horoscop zilnic - joi, 23 iulie 2020. Nativii Rac vor primi o suma de bani exact cand nu se asteapta

Astazi, 23 iulie 2020, din pacate norocul nu le va surade mai multor semne zodiacale. Unele vor avea probleme cu banii, altele vor avea probleme in dragoste. Norocul este de partea mea?, Ma va suna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )