Libnet.ro
UNICEF

16:00

Masca de protectie devine obligatorie in preajma scolilor si in judetul Hunedoara. Angajatii din sanatate, testati la revenirea din concedii

Adevărul Adevărul,
Masca de protectie devine obligatorie in preajma scolilor si in judetul Hunedoara. Angajatii din sanatate, testati la revenirea din concedii

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a decis, vineri, ca purtarea mastii de protectie in preajma scolilor sa fie bligatorie. Totodata, angajatii din sanatate si centre de ingrijire vor fi testati RT-PCR la revenirea din concedii. De asemenea, controalele in piete si in mijloacele de transport in comun vor fi intensificate. continuă pe Adevărul

Masca de protectie devine obligatorie in jurul scolilor si se inchid restaurantele din patru localitati in Arad

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad a dispus, marti, noimasuri de restrictie din cauza numarului mare de infectari cu Covid-19, inclusiv purtarea mastii si in jurul scolilor sau.

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie si cele mai multe dintre restaurante se inchid in patru localitati din judetul Sibiu

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Sibiu a decis impunerea unor noi masuri de restrictie in contextul cresterii numarului cazurilor de COVID-19. Astfel, in localitatile Selimbar,.

Noi masuri anti-pandemie impuse la Botosani. Purtarea mastii este obligatorie in preajma scolilor

Purtarea mastii in preajma scolilor este obligatorie la Botosani. Decizia a fost luata, luni, de Comitetul Judetean de Urgenta Botosani. Hotararea intra in vigoare de astazi iar cei care o incalca vor fi pasibili de amenda.

Masca devine obligatorie in apropierea scolilor din Dambovita, in toate unitatile administrativ-teritoriale

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita a aprobat Hotararea nr. 2020 privind scenariile de functionare pentru unitatile de invatamantclase din judetul Dambovita.

Masca devine obligatorie in apropierea scolilor din Salaj. Ce restrictii au impus autoritatile pentru industria HoReCa

Parintii care isi duc sau aduc copiii la si de la scoala sunt obligati sa poarte masca, au decis miercuri, 7 octombrie, membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Salaj.

Giurgiu: masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise

CJSU a stabilit marti o serie de noi masuri restrictive, in contextul pandemiei de COVID-19, iar printre acestea se numara si obligativitatea purtarii mastii in spatiile publice deschise. Informarea a venit i.

Noi masuri anti-covid-19: armata iese pe strazi, localurile se inchid la 22 si masca devine obligatorie in aer liber

Italia, statul european cel mai lovit de noul coronavirus, a anuntat noi masuri restrictive. Conform presei italiene, maurile vor intra in vigoare de miine, 7 octombrie, si sunt cele mai drastice de pana acum. Noi masuri impotriva noului coronavirus din Italia Confirmarea tuturor masurilor anticontagioase prevazute pana acum, introducerea obligatiei mastilor in aer liber si .

Controale ale Politiei si Garzii Forestiere la firme din industria lemnului in judetul Hunedoara

Aproape 50 de metri cubi de lemne au fost confiscate la cele mai recente controalele efectuate de politisti si de angajatii Garzii Forestiere in judetul Hunedoara.

Razii ample in judetul Hunedoara dupa cresterea numarului de cazuri COVID 19. Cate amenzi au dat politistii

Forte suplimentare de ordinde au participat la raziile efectuate in judetul Hunedoara, in contextul cresterii numarului persoanelor infectate cu Covid 19.

Locurile unde a lovit COVID-19 in judetul Hunedoara: focare, restrictii in baruri si cursuri suspendate

Cinci focare de infectie cu noul coronavirus sunt inregistrate in judetul Hunedoara, potrivit unui raport al Directiei de Sanatate Publica a Judetului Hunedoara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )