Libnet.ro
UNICEF

17:00

Masca de protectie devine obligatorie in jurul scolilor si se inchid restaurantele din patru localitati in Arad

B1 B1,
Masca de protectie devine obligatorie in jurul scolilor si se inchid restaurantele din patru localitati in Arad

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arad a dispus, marti, noimasuri de restrictie din cauza numarului mare de infectari cu Covid-19, inclusiv purtarea mastii si in jurul scolilor sau. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie si cele mai multe dintre restaurante se inchid in patru localitati din judetul Sibiu

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Sibiu a decis impunerea unor noi masuri de restrictie in contextul cresterii numarului cazurilor de COVID-19. Astfel, in localitatile Selimbar,.

COVID-19. Prefectura Dambovita anunta ca masca a devenit obligatorie si in jurul scolilor din 7 comune

Purtarea mastii a devenit obligatorie nu doar in scoli, ci si in jurul scolilor, pe o raza de 100. Asa a decis Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita in cazul a sapte comune din judet.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii de protectie devine obligatorie pe o raza de 100 de metri in jurul unitatilor de invatamant din Botosani

Mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul institutiilor de invatamant din judetul Botosani vor deveni obligatorii pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus, masura urmand sa in.

Giurgiu: masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise

CJSU a stabilit marti o serie de noi masuri restrictive, in contextul pandemiei de COVID-19, iar printre acestea se numara si obligativitatea purtarii mastii in spatiile publice deschise. Informarea a venit i.

Restrictii in Capitala. Miercuri se inchid restaurantele, teatrele si cinematografele. Masca de protectie, obligatorie in apropierea scolii

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a hotarat inchiderea teatrelor, restaurantelor in interior) si cinematografelor, pentru ca numarul de cazuri de COVID-19 a tot crescut in ultimele zile. De asemenea, masca va fi obligatorie si in jurul scolilor. Toate masurile intra in vigoare de miercuri, 7 octombrie.

Masca devine obligatorie la Galati. Masura intra in vigoare de luni si este valabila pe o distanta de 100 de metri in jurul scolilor

Masca devine obligatorie incepand de luni, 4 octombrie pe o distanta de 100 de metri in jurul scolilor, din judet, precum si in perimetrul acestora. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii.

Noi masuri anti-covid-19: armata iese pe strazi, localurile se inchid la 22 si masca devine obligatorie in aer liber

Italia, statul european cel mai lovit de noul coronavirus, a anuntat noi masuri restrictive. Conform presei italiene, maurile vor intra in vigoare de miine, 7 octombrie, si sunt cele mai drastice de pana acum. Noi masuri impotriva noului coronavirus din Italia Confirmarea tuturor masurilor anticontagioase prevazute pana acum, introducerea obligatiei mastilor in aer liber si .

GALATI: Purtarea mastii devine obligatorie in zona scolilor si pe o raza de 100 metri in jurul acestora

Purtarea mastii este obligatorie incepand de luni in perimetrul unitatilor de invatamant si pe o raza de 100 metri in jurul acestora, potrivit deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati, conform news. ro.

La Galati, se inchid restaurantele, cinematografele, teatrele si cazinourile in Dambovita devine obligatorie purtarea mastii in zona scolilor Masuri similare, si in Sibiu

Restaurantele, cinematografele, teatrele si cazinourile din orasul Galati si din trei comune din judet se inchid timp de o saptamana din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19, in timp ce in sapte orase si comune din Dambovita se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie pe o raza de o suta de metri in jurul unitatilor de invatamant.

BOTOSANI: Masca devine obligatorie pe o raza de 100 de metri in jurul institutiilor de invatamant

Autoritatile din Botosani au decis ca mastile de protectie sa fie purtate obligatoriu pe o raza de 100 de metri in jurul institutiilor de invatamant din judet, de la 6 octombrie, a anuntat prefectura Botosani printr-un comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )