Libnet.ro
UNICEF

20:30

Masca de protectie devine obligatorie in toate spatiile deschise din Calarasi

Adevărul Adevărul,
Masca de protectie devine obligatorie in toate spatiile deschise din Calarasi

Pentru limitarea raspindirii noului coronavirus, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a aprobat noi masuri De astazi, in toate localitatile din judetul Calarasi, masca de protectie este obligatorie pentru toate persoanelor cu varsta de peste 5 ani in spatiile deschise. continuă pe Adevărul

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din municipiul Caracal. Noi restrictii, in cinci comune din judetul Olt

Incepand de joi, 15 octombrie, purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise din Caracal, din cauza cresterii alarmante a numaului de noi infecatari cu COVID-19. Hotararea.

UPDATE Masca devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges, Valcea si Timis Restrictii instituite si in alte judete

Masca de protectie devine obligatorie, de miercuri, in toate spatiile publice din judetul Arges. Autoritatile judetene au continuat luni sa impuna restrictii in zonele unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la o mie de locuitori.

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice aglomerate si in jurul scolilor si bisericilor din judetul Calarasi

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Calarasia decis, marti, obligativitatea purtarii mastii de protectie in jurul tuturor scolilor din judet, in spatiile aglomerate, precum si.

Purtarea mastii devine obligatorie in toate spatiile publice din judetul Arges

Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie in judetul Arges, in toate spatiile publice, exceptati de la aceasta regula fiind copiii mai mici de cinci ani. Masca devine obligatorie in.

Nelu Tataru: Nu ne mai permitem un nou lockdown. Masca ar putea deveni obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti

Nelu Tatarua atras atentia, din nou, asupra respectarii masurilor de siguranta, in contextul cresterii alarmante anumarului deinfectari cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, a facut.

SLOVACIA: Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie in spatiile publice

Slovacia isi intensifica masurile de combatere a pandemiei noului coronavirus impunand obligativitatea purtarii mastilor de protectie in locurile publice incepand de joi, conform Agerpres.

De miercuri in Arges, purtarea mastii va fi obligatorie in toate spatiile publice din judet

Autoritatile din judetul Arges instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie in toate spatiile publice din judet, exceptati de la aceasta regula fiind copiii mai mici de cinci ani. Decizia intra in vigoare miercuri si se adauga altor masuri care au dus, in cateva saptamani, la reducerea semnificativa numarului de imbolnaviri din cauza SARS-CoV-2.

Masca de protectie, obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Caras-Severin

Potrivit deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin, urtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si aglomerate din judet, dar si in vecinatatea.

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie in municipiul Braila si alte 13 sate din judet

Purtarea mastii devine obligatorie in municipiul Braila si in 13 sate din judet, potrivit unei hotararii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, incepand cu 12 octombrie. Potrivit deciziei.

ARAFAT: in zonele in care incidenta depaseste 3 la mie, masca devine obligatorie in toate spatile deschise

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca purtarea mastii va deveni obligatorie in toate spatiile deschise in zonele in care incidenta infectarilor cu noul coronavirus depaseste 3 la mia de locuitori, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )