Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din municipiul Caracal. Noi restrictii, in cinci comune din judetul Olt

B1 B1,
Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din municipiul Caracal. Noi restrictii, in cinci comune din judetul Olt

Incepand de joi, 15 octombrie, purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise din Caracal, din cauza cresterii alarmante a numaului de noi infecatari cu COVID-19. Hotararea. continuă pe B1

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice aglomerate si in jurul scolilor si bisericilor din judetul Calarasi

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Calarasia decis, marti, obligativitatea purtarii mastii de protectie in jurul tuturor scolilor din judet, in spatiile aglomerate, precum si.

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie in municipiul Braila si alte 13 sate din judet

Purtarea mastii devine obligatorie in municipiul Braila si in 13 sate din judet, potrivit unei hotararii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, incepand cu 12 octombrie. Potrivit deciziei.

Nelu Tataru: Nu ne mai permitem un nou lockdown. Masca ar putea deveni obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti

Nelu Tatarua atras atentia, din nou, asupra respectarii masurilor de siguranta, in contextul cresterii alarmante anumarului deinfectari cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, a facut.

SLOVACIA: Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie in spatiile publice

Slovacia isi intensifica masurile de combatere a pandemiei noului coronavirus impunand obligativitatea purtarii mastilor de protectie in locurile publice incepand de joi, conform Agerpres.

Coronavirus: in Slovacia, purtarea mastilor de protectie devine obligatorie in public

Slovacia isi intensifica masurile de combatere a pandemiei noului coronavirus impunand obligativitatea purtarii mastilor de protectie in locurile publice incepand de joi, transmite dpa, citata de Agerpres. Premierul Igor Matovic a anuntat duminica o serie de masuri de franare de urgenta, potrivit agentiei de stiri TASR, in conditiile in care Slovacia inregistreaza prima crestere majora a numarului de cazuri de contaminare. incepand de joi, restaurantele vor avea voie doar sa livreze mancare, iar salile de sport, piscinele si saunele vor fi inchise.

Masca de protectie, obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Caras-Severin

Potrivit deciziei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Caras-Severin, urtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise si aglomerate din judet, dar si in vecinatatea.

Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Raed Arafat a prezentat, marti seara, noile restrictii luate in contextul cresterii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Masca de protectie devine obligatorie peste tot in spatiile publice, acolo unde incidenta depaseste 3 la mia de locuitori iar evenimentele private vor fi interzise pe plan national.

De miercuri masca devine obligatorie in spatiile publice Arges. Ce risca cei care nu o poarta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotarat ca purtarea mastii de protectie devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges. Amenzile penru cei care nu se conformeaza pot ajunge pana la 2. 500 de lei.

Zona carantinata in comuna Ivesti pentru urmatoarele 14 zile. Purtarea mastii devine obligatorie in spatiile publice

Incepand cu data de 13 octombrie intr-o zona din comuna Ivesti a fost instituita carantina pentru o perioada de 14 zile. Coordonarea misiunilor de asigurare a ordinii publice si a respectarii masurilor de carantina revine Jandarmeriei Galati.

UPDATE Masca devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges, Valcea si Timis Restrictii instituite si in alte judete

Masca de protectie devine obligatorie, de miercuri, in toate spatiile publice din judetul Arges. Autoritatile judetene au continuat luni sa impuna restrictii in zonele unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la o mie de locuitori.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )