Libnet.ro
UNICEF

13:00

Maseaza unghiile cu solutie de bicarbonat de sodiu. Trucul minune care te va uimi

Playtech Playtech,
Maseaza unghiile cu solutie de bicarbonat de sodiu. Trucul minune care te va uimi

Fiind folosit atat in alimentatie cat si in cosmetica, bicarbonatul de sodiu poate ajuta si in cazul in care aveti probleme cu unghiile. Aceasta solutie ieftina este la indemana oricui. Este un remediu natural pentru unghii fragile Toate femeile stiu ca o manichiura frumoasa reprezinta un aspect foarte important, indiferent de situatie. Ce este de . continuă pe Playtech

Fructul minune care trateaza infectiile si combate imbatranirea. Toti romanii ar trebui sa il consume zilnic

Trateaza infectiile, combate imbatranirea si distruge bacteriile acestea sunt doar cateva dintre beneficiile leacului minune. Fructul poate fi intalnit in Europa, nordul Asiei, Groenlanda, vestul Canadei si vestul Statelor Unite. Afinele, pastila de sanatate: trateaza infectiile si combate imbratranirea. Medicii recomanda consumul de cateva ori pe saptamana Afinele sunt cele mai sanatoase fructe, cu .

Legumele minune care te slabesc daca le mananci des. Studiul care a dat peste cap ce stiau nutritionistii

Mananci mult si slabesti! Timp de patru ani, specialistii au urmarit pas cu pas rezultatele unei diete bogate in aceste alimente. Concluziile studiului sunt clare. Exista legume care, consumate des si in cantitati neasteptat de mari, te pot ajuta sa slabesti. Studiul ce a dat peste cap teoriile nutrisionistilor. Ce legume te pot ajuta sa .

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )