Libnet.ro
UNICEF

12:31

Ce masina are Mircea Badea si ce salariu castiga la TV. Ia mai multi bani decat Iohannis

Playtech Playtech,
Ce masina are Mircea Badea si ce salariu castiga la TV. Ia mai multi bani decat Iohannis

Mircea Badea si-a construit o imagine destul de notorie in ultimii ani. Nu-i de mirare curiozitatea ridicata fata de cat castiga si ce masini are. Acum exista raspunsuri pentru fiecare dilema. La inceputul anului, Mircea Badea s-a aratat nemultumit de cum a parcat cineva langa el. A incercat sa faca misto de celalalt sofer, pe [] . continuă pe Playtech

Mircea Badea: DIICOT se transformase intr-o institutie de protectie a consumatorului. A consumatorului de droguri

Mircea Badea a vorbit, marti, in pasa de la Sinteza Zilei, despre dosarul de trafic de droguri in care a aparut si numele lui Razvan Ciobanu, celebrul Cocaina pentru VIP-uri, dosar care insa a.

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, despre Mircea Badea:El este pustnicul dela miezul noptii de la Antena 3

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan se declara un mare fan Mircea Badea. Prezent in studioul Antena 3, iPS Ioan vorbeste duios cu vedeta de televiziune.

Mai multi localnici au predat Politiei bunurile gasite langa masina lui Razvan Ciobanu

Mai multi localnici au predat Politiei bunurile gasite langa masina lui Razvan Ciobanu, in urma accidentului rutier in care si-a pierdut viata creatorul de moda.

Loganul cu cei mai multi kilometri la bord: ce au descoperit inginerii sub capota

O Dacia Logan a devenit modelul cu cei mai multi kilometri la bord din Romania. Soferul se lauda ca meseria l-a ajutat sa parcurga atat de multi kilometri cu masina. Un barbat din Slobozia, care detine o masina Dacia Logan, a reusit sa depaseasca 1 milion de kilometri la bord. Imediat dupa ce a atins [] .

Romania, printre tarile UE cu cei mai multi liber profesionisti din totalul fortei de munca. Care sunt cele mai populare ocupatii

1 din 5 romani sunt liber profesionisti. Cei mai multi sunt inregistrati in activitati profesionale, servicii si vanzari si mestesuguri. Potrivit Eurostat , Romania era, in 2018, printre tarile Uniunii Europene cu cei mai multi freelanceri. Mai exact,.

Haos la Parchetul General. Mai multi procurori vor sa conteste numirea lui Bogdan Licu in fruntea institutiei

Este haos la Parchetul General. Potrivit unor surse, mai multi procurori vor sa conteste numirea lui Bogdan Licu in fruntea institutiei. Acesta a fost numit la conducerea interimara a Parchetului dupa iesirea la pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )