Libnet.ro
UNICEF

21:45

Loganul cu cei mai multi kilometri la bord: ce au descoperit inginerii sub capota

Playtech Playtech,
Loganul cu cei mai multi kilometri la bord: ce au descoperit inginerii sub capota

O Dacia Logan a devenit modelul cu cei mai multi kilometri la bord din Romania. Soferul se lauda ca meseria l-a ajutat sa parcurga atat de multi kilometri cu masina. Un barbat din Slobozia, care detine o masina Dacia Logan, a reusit sa depaseasca 1 milion de kilometri la bord. Imediat dupa ce a atins [] . continuă pe Playtech

HOROSCOP. Aceasta este zodia in care se nasc cei mai multi miliardari

Exista o zodie in care, conform statisticilor, se nasc cei mai multi oameni bogati. Noi date sustin ca persoanele nascute intr-o anumita zodie au mai multe sanse sa devina miliardare. Daca.

Ea e femeia cu cei mai multi copii, pe care ii creste singura. La cei 39 de ani ai sai, are nu mai putin de 44 de copii

Cea mai fertila femeie din lume a dat nastere la nu mai putin de 44 de copii pe care ii creste de una singura. Mariam Nabatanzi a reusit sa intregistreze un record cu numarul copiilor si are doar 36 d.

Cei mai multi dintre atacatorii din Sri Lanka aveau studii superioare si conexiuni in strainatate / Posibil atacatori inarmati, inca in libertate

Unul dintre autorii atacurilor cu bomba din Sri Lanka a studiat in Regatul Unit si Australia inainte de a savarsi atentatele, care e posibil sa fi fost finantate si inspirate de Isis a spus ministrul Apararii Ruwan Wijewardene, relateaza The Guardian. Potrivit oficialului, majoritatea atacatorilor proveneau din familii instarite si aveau studii superioare.

De ce nu se gasesc rosii romanesti in pietele din judetul cu cei mai multi fermieri inscrisi in programul Tomata. Eu n-as manca, si la pretul ala!

Judetul Olt este si in acest an pe primul loc la numarul de fermieri inscrisi in programul Tomata, cu peste 5. 000, primele rosii ajungand din solariile oltenilor in marile piete din tara. Oltenii mananca, in schimb, rosii din Turcia, Spania si Italia.

Diaspora vine acasa de Paste: tarile din care calatoresc cei mai multi romani spre tara

Peste 50% dintre romanii care vin acasa de sarbatori au ca punct de plecare aeroporturi din Marea Britanie, Germania si Italia. in 2018 s-a inregistrat o crestere cu 30% a vanzarii biletelor de avion in perioada Pastelui ce au avut ca destinatie finala Romania, iar procentul se pastreaza si in 2019.

Viorica Dancila: Mai multi colegi au vrut restructurare, inclusiv Dragnea / Eu nu am fost de acord cu restructurarea Guvernului

Premierul Viorica Dancila afirma, intr-un interviu pentru cotidianul Adevarul, ca mai multi colegi din PSD, inclusiv Liviu Dragnea, au dorit restructurarea Cabinetului, in reuniunea conducerii social-democratilor, dar ea nu a fost de acord cu restructurarea Guvernului si este putin probabil sa se razgandeasca in privinta acestui subiect.

RAPORT ONU: Fortele americane si afgane ucid mai multi civili afgani decat talibanii

Fortele americane si afgane au ucis, pentru prima oara, mai multi civili decat talibanii, releva un raport ONU pe primul trimestru din 2019.

Generalul Ben Hodges, unul dintre cei mai importanti ofiteri ai Armatei Statelor Unite, dezvaluiri despre Romania: E un aliat de nadejde

Unul dintre cei mai importanti ofiteri ai Armatei Statelor Unite, generalul Ben Hodges a facut dezvaluiri in exclusivitate, la emisiunea Punctul de intalnire, despre amenintarile care planeaza asupra.

Punctul de intalnire. Generalul Ben Hodges, unul dintre cei mai importanti ofiteri ai Armatei Statelor Unite, face dezvaluiri despre amenintarile asupra Romaniei

Radu Tudor il are invitat vineri, la Punctul de intalnire, pe unul dintre cei mai importanti ofiteri ai Armatei Statelor Unite, generalul Ben Hodges. Va face dezvaluiri in exclusivitate despre.

Business report: Cum i-a mintit statul pe contribuabili ca vor primi bonificatii daca-si platesc integral contributiile; Romanii sunt printre cei mai harnici angajati din lume; Impozite si taxe locale majorate in Bucuresti

Bulgarii au inceput sa construiasca 134 de kilometri de autostrada cu o companie a statului. Bulgarii au demarat marti. Leul va continua sa scada in raport cu euro. Estimarile analistilor pentru urmatoarele 12 luni. Indicatorul de incredere macroeconomica al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )