Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce masina conduce acum Serban Huidu dupa ce a avut interdictie 6 ani de la sofat

Playtech Playtech,
Ce masina conduce acum Serban Huidu dupa ce a avut interdictie 6 ani de la sofat

Serban Huidu s-a nascut pe 16 iulie 1976 la Bucuresti, Romania si este un realizator roman de radio si televiziune. Este cunoscut pentru prezentarea impreuna cu Mihai Gainusa a emisiunii satirice Cronica Carcotasilor, difuzata de Prima TV. Pe 16 octombrie 2011, masina condusa de Serban Huidu a lovit frontal o Dacie Logan care venea din . continuă pe Playtech

Anamaria Prodan a primit cel mai scump cadou de la Laurentiu Reghecampf. Ce super masina conduce acum! Costa o avera

Anamaria Prodan este rasfatata in continuu de sotul acesteia. Cu toate ca nu cu mult timp in urma s-a zvonit ca cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate, acestia infirma eveimentul cu noul cadou si nu numai. Ce bolid de lux a primit Ana de la cunoscutul antrenor? Anamaria Prodan, cadouri pe banda .

Amazon comanda 100.000 de dubite de la un start-up care nu a mai produs nicio masina pana acum

Amazon a comandat 100. 000 de dubite electrice de la un start-up care nu a mai construit vreo masina pana acum. Potrivit fondatorului companiei, Jeff Bezos, startup-ul Rivian va livra vehiculele pentru Amazon si va ajuta gigantul de e-commerce sa isi atinga obiectivul de a deveni o companie fara emisii de carbon pana in 2040, permitandu-i in acelasi timp sa economiseasca din bugetul anual pentru combustibil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )