Libnet.ro
UNICEF

14:00

Masina din lemn adusa la Salonul Auto de la Frankfurt de romani, printre vedetele expozitiei (VIDEO)

B1 B1,
Masina din lemn adusa la Salonul Auto de la Frankfurt de romani, printre vedetele expozitiei (VIDEO)

Printre masinile prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt se numara si masina din lemn, rodul muncii unor cetateni romani, scrie gandul. info. Masina cu caroserie din lemn se numeste Julia si a fost adusa la. continuă pe B1

Seful BMW a lesinat pe scena, in timpul conferintei de presa de la salonul auto de la Frankfurt

Harald Kruger, CEO al BMW, a lesinat pe scena in timpul conferintei de presa pe care marca germana a sustinut-o la salonul auto de la Frankfurt. El a cazut si a fost ridicat de doi bodyguarzi care l-au ajutat sa paraseasca scena. Kruger are 50 de ani si lucreaza de 23 de ani la BMW.

VIDEO. Seful BMW a lesinat pe scena, la Salonul Auto Frankfurt. Ce model urma sa lanseze

Harald Kruger, CEO BMW, a lesinat pe scena, in timpul evenimentului de lansare a limuzinei Seria 7 in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Oficialul german s-a dezechilibrat, iar apoi a fost ajutat de bodyguarzi sa paraseasca scena.

VIDEO. Directorul BMW s-a PRABUSIT pe scena in timpul unei prezentari la Salonul Auto de la Frankfurt

Directorul executiv de la BMW, Harald Krueger, s-a prabusit langa noua masina hibrid a companiei, in timpul unei conferinte de presa de la Salonul Auto de la Frankfurt, relateaza Daily Mail.

Dacia prezinta la Salonul Auto de la Frankfurt primele modele cu cutie automata, camera video pentru marsarier si buton pe volan pentru Siri (FOTO)

Dacia are standul sau la Salonul Auto de la Frankfurt ce se desfasoara intre 17 si 27 septembrie. Modelele Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway sunt prezentate la expozitie ca masini echipate cu o cutie.

Seful BMW, Harald Kruger, a lesinat pe scena, in timpul unei conferinte de presa de la salonul auto de la Frankfurt (VIDEO)

Seful BMW, Harald Kruger, a lesinat pe scena, in timp ce sustsnea o confernta de presa la salonul auto de la Frankfurt, informeaza Reuters. in timpul conferintei, CEO-ul BMW, care se intorsese recent.

Suzuki la Salonul Auto de la Frankfurt

La cea de-a 66-a editie a Salonului International Auto de la Frankfurt, Suzuki prezinta in premiera mondiala modelul Baleno, un hatchback compact, care stabileste noi standarde in materie de stil, echipari si tehnologie.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )