Libnet.ro
UNICEF

15:30

Masina electrica Renault Zoe a fost lansata in Romania. Porneste de la 20.900 euro cu TVA, iar chiria minima pentru baterie este 79 euro/luna

Hotnews Hotnews,
 Masina electrica Renault Zoe a fost lansata in Romania. Porneste de la 20.900 euro cu TVA, iar chiria minima pentru baterie este 79 euro/luna

Automobilul electric Renault Zoe, care are dimensiuni comparabile cu ale lui Renault Clio, a fost oficial lansata in Romania luni, 18 mai, in doua versiuni de echipare Life si Zen), avand pret de pornire de 20. 900 euro cu TVA 16. 854 euro fara TVA) si chirie minima pentru baterie de 79 euro/luna cu tot cu TVA. In cazul masinilor electrice Renault bateria nu poate fi platita integral, ci inchiriata. continuă pe Hotnews

Masina electrica Renault ZOE, disponibila de luni in Romania de la 16.800 euro

Modelul Renault ZOE, 100% electric, este disponibil de luni in Romania la preturi de la 16. 855 euro, fara TVA, la care se adauga costul cu inchirierea bateriei, a anuntat constructorul francez, citat de Mediafax .

FOTO. Noul Renault Zoe, lansat in Romania. Care sunt costurile pentru modelul electric

Noul Renault Zoe este disponibil si pe piata din Romania, din luna mai, dupa ce masina electrica de clasa mica a fost lansata la nivel mondial cu aproape 3 ani in urma.

Noul Renault ZOE, 100% electric, disponibil si in Romania (FOTO)

Noul Renault ZOE, 100% electric, este disponibil de luni in Romania, avand preturi de la 16. 855 euro, fara TVA. La acest pret se adauga si cel pentru inchirierea bateriei, a anuntat compania franceza,.

Renault Zoe, viitorul costa de la 16.800 euro

Renault ZOE reprezinta varful de lance al tehnologiei Z. zero emisii) si al inovatiei Renault. Conceput ca autovehicul 100% electric, ZOE seduce printr-un design exterior fluid si minimalist, in timp de ambianta interioara inspira relaxare si stare de bine, pentru un condus cat mai confortabil.

Masina electrica Apple ar putea deveni realitate in curand

Un nou proces in care este implicata Apple ar putea scoate la suprafata cel mai nou proiect al companiei: masina electrica. De foarte mult timp sezvoneste ca gigantul din Cupertino ar lucra in secret la propria masina electrica, un nou proces in care este implicat acesta le-ar putea, in sfarsit, confirma. Astfel, Apple a fost [] Masina electrica Apple ar putea deveni realitate in curand Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

A fost lansata reteaua Global Compact in Romania. Care sunt primele companii care au devenit membre

Companiile si organizatiile romanesti sunt invitate sa lupte impotriva coruptiei, sa sustina drepturile omului si sa protejeze mediul inconjurator, prin aderarea la Reteaua pentru responsabilizare sociala, Global Compact Romania. Reteaua a fost lansata vineri, la Academia Romana, si are, pana acum, 23 de membri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )