Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO. Noul Renault Zoe, lansat in Romania. Care sunt costurile pentru modelul electric

România Liberă România Liberă,
FOTO. Noul Renault Zoe, lansat in Romania. Care sunt costurile pentru modelul electric

Noul Renault Zoe este disponibil si pe piata din Romania, din luna mai, dupa ce masina electrica de clasa mica a fost lansata la nivel mondial cu aproape 3 ani in urma. continuă pe România Liberă

Noul Renault ZOE, 100% electric, disponibil si in Romania (FOTO)

Noul Renault ZOE, 100% electric, este disponibil de luni in Romania, avand preturi de la 16. 855 euro, fara TVA. La acest pret se adauga si cel pentru inchirierea bateriei, a anuntat compania franceza,.

A fost lansata reteaua Global Compact in Romania. Care sunt primele companii care au devenit membre

Companiile si organizatiile romanesti sunt invitate sa lupte impotriva coruptiei, sa sustina drepturile omului si sa protejeze mediul inconjurator, prin aderarea la Reteaua pentru responsabilizare sociala, Global Compact Romania. Reteaua a fost lansata vineri, la Academia Romana, si are, pana acum, 23 de membri.

Masina electrica Renault Zoe a fost lansata in Romania. Porneste de la 20.900 euro cu TVA, iar chiria minima pentru baterie este 79 euro/luna

Automobilul electric Renault Zoe, care are dimensiuni comparabile cu ale lui Renault Clio, a fost oficial lansata in Romania luni, 18 mai, in doua versiuni de echipare Life si Zen), avand pret de pornire de 20. 900 euro cu TVA 16. 854 euro fara TVA) si chirie minima pentru baterie de 79 euro/luna cu tot cu TVA. In cazul masinilor electrice Renault bateria nu poate fi platita integral, ci inchiriata.

Masina electrica Renault ZOE, disponibila de luni in Romania de la 16.800 euro

Modelul Renault ZOE, 100% electric, este disponibil de luni in Romania la preturi de la 16. 855 euro, fara TVA, la care se adauga costul cu inchirierea bateriei, a anuntat constructorul francez, citat de Mediafax .

Renault Zoe, viitorul costa de la 16.800 euro

Renault ZOE reprezinta varful de lance al tehnologiei Z. zero emisii) si al inovatiei Renault. Conceput ca autovehicul 100% electric, ZOE seduce printr-un design exterior fluid si minimalist, in timp de ambianta interioara inspira relaxare si stare de bine, pentru un condus cat mai confortabil.

Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu, audiati intr-un nou dosar in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani

Omul de afaceri Adrian Sarbu si fostul senator PNL Sorin Rosca Stanescu au fost adusi vineri la sediul DIICOT. Ei sunt audiati intr-un nou dosar in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani.

in curand, internetul va atinge capacitatea maxima. Care sunt solutiile?

Desi ar putea parea imposibil la prima vedere, cresterea exponentiala a vitezei de internet s-ar putea opri in curand din cauza limitarilor fibrei optice. Numarul internautilor creste in fiecare zi la nivel global. in timp ce foarte multi dintre noi reusesc sa se conecteze la internet de oriunde, nevoia pentru o viteza sporita la internet [] in curand, internetul va atinge capacitatea maxima. Care sunt solutiile? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Telefonul care nu-ti distrage atentia: Care sunt singurele functii [VIDEO]

O noua campanie interesanta pe Kickstarter vrea sa lanseze pe piata telefonul Light, construit pentru a fi folosit cat mai putin. Telefoanele din prezent au devenit o parte importanta a vietii de zi cu zi. Desi unorali se pare greu de acceptat aceasta realitate, telefoanele sunt absolut necesare pentru a te putea descurca in lumea [] Telefonul care nu-ti distrage atentia: Care sunt singurele functii [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fondul Proprietatea vrea sa dea in judecata E.ON Distributie Romania. Care este motivul

Fondul Proprietatea FP) vrea sa dea in judecata administratorii si directorii E. ON Distributie Romania, E. ON Moldova Distributie si E. ON Energie Romania, pentru recuperarea daunelor cauzate companiilor respective prin aprobarea, incheierea si derularea unor servicii cu E. ON Romania SRL, actionarul majoritar al Companiilor, relateaza economica. net.

Dieta mediteraneana incetineste imbatranirea creierului. Care sunt alimentele cele mai eficiente

Dieta mediteraneana poate intarzia aparitia deficientelor de cunoastere la batranete, arata un nou studiu prezentat de Mashable. com. Alimentele care stau la baza acestei diete cresc rezistenta creierului la boli cerebrale precum dementa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )