Libnet.ro
UNICEF

20:15

Masina furata din Marea Britanie, descoperita la Sighetu Marmatiei

Adevărul Adevărul,
Masina furata din Marea Britanie, descoperita la Sighetu Marmatiei

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures au descoperit un autoturism semnalat ca fiind furat din Marea Britanie, a carui valoare se ridica la suma de 50. 000 de lei. continuă pe Adevărul

O creatura marina ciudata a fost gasita pe o plaja din Marea Britanie. Expertii nu stiu ce specie este

O creatura marina a fost descoperita pe plaja Rhossili din peninsula Gower, fara ca pana in prezent expertii sa poata stabili carei specii ii apartine, informeaza joi BBC. Scheletul acesteia, cu o.

O masina a intrat in multime in Marea Britanie. Un barbat a murit si alte cateva persoane au fost ranite

Un sofer a intrat cu masina in pietoni in fata unui club de noapte din Stockport, Marea Britanie. in urma incidentului, un barbat de 30 de ani a murit si alte cateva persoane au fost ranite. Autorul.

Imagini socante la un liceu din Sighetu Marmatiei. Profesor surprins in timp ce saruta o eleva in fata clasei - VIDEO

Un profesor de limba engleza de la un liceu din Sighetu Marmatiei a fost surprins in timp ce saruta o eleva de numai 15 ani. Mai mult, intreaga scena a avut loc sub ochii celorlalti liceeni. Imaginile.

Declaratie surprinzatoare a unui deputat britanic. Marea Britanie ar putea adera din nou la UE dupa Brexit

Declaratie surprinzatoare a unui deputat britanic, sustinator convins al Brexitului. Jacob Rees-Mogg admite ca Marea Britanie ar putea adera din nou la Uniunea Europeana, daca aceasta ar fi vointa.

Theresa May ii cere lui Donald Trump sa evite Londra in timpul vizitei lui in Marea Britanie

Premierul britanic Theresa May ii va solicita presedintelui SUA, Donald Trump, sa evite protestatarii din centrul Londrei in timpul vizitei pe care liderul american o va efectua in Marea Britanie in luna iulie si.

VIDEO. Imagini socante la un liceu din Sighetu Marmatiei. Eleva, sarutata de profesor in fata clasei, ca sa nu ramana corigenta

Surse din randul copiilor sustin ca motivul sarutului ar fi fost o nota de trecere pentru a ca fata sa nu ramana corigenta.

Marea Britanie: O furtuna a dus la anularea si amanarea mai multor zboruri de pe aeroportul Stansted

Sute de pasageri au ramas blocati in aeroportul Stansted din apropierea Londrei dupa ce fulgerele au lovit sistemele de alimentare cu combustibil a aeronavelor, oprind astfel decolarea mai multor avioane, scrie BBC.

Romnii au devenit a doua minoritate nationala n Marea Britanie

Cetatenii de nationalitate romana au devenit a doua comunitate non-britanica din Regatul Unit, dupa polonezi, potrivit datelor furnizate de Biroul National de Statistica din Londra, relateazaBBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )