Libnet.ro
UNICEF

08:00

Masina inghitita de o groapa in asfalt, intr-o intersectie din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Masina inghitita de o groapa in asfalt, intr-o intersectie din Bucuresti

Un crater s-a format marti pe strada Dezrobirii din Bucuresti, la intersectia Gorjului, dupa ce s-a surpat asfaltul. O masina a cazut in groapa aparuta din senin, insa nimeni nu a fost ranit, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Crater urias intr-o intersectie din Capitala. Strada s-a surpat!

Un crater urias s-a format marti pe strada Dezrobirii din Bucuresti, la intersectia Gorjului, dupa ce s-a surpat asfaltul. Ca urmare a surparii partii carosabile, traficul rutier a fost.

Anunt important pentru soferii din Bucuresti. Primaria Capitalei ridica masini 24 din 24, potrivit Gabrielei Firea

Primaria Capitalei PMB) va ridica masinile parcate neregulamentar pe principalele artere din Bucuresti, 24 de ore din 24, incepand din data de 26 august 2019. Soferii ale caror autoturisme vor fi ridicate le vor putea recupera la orice ora, dar vor fi nevoiti sa plateasca o suma destul de mare. Primaria Capitalei ridica masinile parcate .

Masinile stationate neregulamentar pe strazile principale din Bucuresti vor fi ridicate

Vehiculele stationate neregulamentar pe carosabil pe strazile principale din Bucuresti risca sa fie .

BIAS 2019. Programul complet al show-ului aviatic din Bucuresti

Pentru pasionatii de aviatie si iubitorii de calatorii, acronimul BIAS are un singur inteles show aviatic de exceptie. BIAS inseamnaBucharest International Air Show si este cel mai mare show aviatic din Romania. Este deja un eveniment de traditie, anul acesta pe 24 August fiind organizata cea de-a 11-a editie de catreAeroportul Baneasa&ROMAERO. Programul complet .

Iulia era in autobuzul 226 din Bucuresti cand a auzit o fata vorbind la telefon. Cand si-a dat seama despre cine e vorba, a incremenit: Astazi clar atac pe cineva!

O calatoare cu autobuzul 226 din Bucuresti a avut parte de un dialog simpatic. Iulia era langa o tanara care vorbea la telefon si parea ca trece printr-o provocare adevarata. Mai precis, cea din urma.

Imagini absolut incredibile! CRATER in ASFALT, iN SECTORUL 6 AL CAPITALEI (FOTO)

Apa Nova face precizari in legatura cu aparitia surparii unei sosele din Sectorul 6. in data de 20. 2019, ora 10:50, Politia Rutiera a sesizat prin statia radio Apa Nova Bucuresti privind.

Alina are 24 de ani si a disparut de la locul de munca fara urma. Fata e din Bucuresti, iar familia o cauta disperata

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unei tinere care a plecat la serviciu, pe 19 august, de la domiciliul din sectorul 5 si nu a mai revenit pana in prezent. Persoana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )