Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iulia era in autobuzul 226 din Bucuresti cand a auzit o fata vorbind la telefon. Cand si-a dat seama despre cine e vorba, a incremenit: Astazi clar atac pe cineva!

Antena3 Antena3,
Iulia era in autobuzul 226 din Bucuresti cand a auzit o fata vorbind la telefon. Cand si-a dat seama despre cine e vorba, a incremenit: Astazi clar atac pe cineva!

O calatoare cu autobuzul 226 din Bucuresti a avut parte de un dialog simpatic. Iulia era langa o tanara care vorbea la telefon si parea ca trece printr-o provocare adevarata. Mai precis, cea din urma. continuă pe Antena3

Ziua Marinei - sarbatorita in Parcul Regele Mihai 1 din Bucuresti

Ziua Marinei a fost sarbatorita, joi, in Parcul Regele Mihai 1 din Bucuresti, printr-o serie de even.

VREMEA. Prognoza speciala ANM pentru Bucuresti. Cand se schimba vremea

VREMEA in Bucuresti. Disconfortul termic va persista in Capitala pe parcursul zilei de miercuri iar indicele temperatura-umezealava depasi pragul critic de 80 de unitati, potrivit prognozei publicate de.

Piata Unirii din Bucuresti se schimba radical. Cum va arata peste doua luni

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor Bucuresti, demareaza vineri, 16 august, lucrarile de ,,Modificari geometrice ale arterelor perimetrale din Piata Unirii in scopul cresterii.

Incident socant intr-un parc din Bucuresti: Patru barbati au incendiat un adolescent care dormea pe o banca

Scenesocante in Capitala!Un tanar in varsta de 17 ani din Capitala a fost stropit de mai multe persoane cu substanta adeziva, dupa care au incercat sa-l incendieze. Tanarul a fost tr.

Restrictii de circulatie pentru concertul trupei Metallica din Bucuresti (VIDEO)

Traficul va fi deviat miercuri in zona Arenei Nationale, pentru concertul Metallica. Politistii le recomanda conducatorilor auto sa evite zona din cauza fluxului mare de fani care vor participa la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )