Libnet.ro
UNICEF

00:07

O masina a luat foc in trafic pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala

Hotnews Hotnews,
 O masina a luat foc in trafic pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala

O masina a luat foc in mers, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala, soferul a scapat nevatamat, iar traficul in zona a fost restrictionat pentru jumatate de ora, a transmis, luni, Brigada Rutiera. continuă pe Hotnews

VIDEO: masina in flacari, pe bulevardul Aviatorilor din Capitala

Un autoturism Dacia 1310 a luat foc luni dupa-amiaza in apropiere de piata Charles de Gaulle din Capitala, cea mai plauzibila ipoteza fiind ca incendiul ar fi pornit din cauza unei defectiuni la sistemul de alimentare cu combustibil, transmite news. ro.

Clipe de groaza in Capitala! O masina a luat foc pe Bulevardul Aviatorilor

O masina a luat foc in mers, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala, soferul a scapat nevatamat, iar traficul in zona a fost restrictionat pentru jumatate de ora, a transmis, luni, Brigada.

Incident violent in trafic. Sofer batut cu pumnii si picioarele pe un bulevard din Capitala - VIDEO

O filmare realizata de un bucurestean in zona Doamna Ghica arata cum un sofer este batut cu pumnii si picioarele, in plina strada, de un alt conducator auto, scrie b365. ro. Din filmare, se poate.

UPDATE. Incendiu violent langa Piata Moghioros din Capitala

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la un depozit cu destinatie de comert din Drumul Taberei, in spatele Pietei Moghioros, la fata locului intervenind cinci autospeciale de stingere si o masina de.

Incendiu violent langa Piata Moghioros din Capitala

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, la un depozit cu destinatie de comert din Drumul Taberei, in spatele Pietei Moghioros, la fata locului intervenind cinci autospeciale de stingere si o masina de.

Descoperire socanta dupa incendiul de la mansarda din Capitala: Parca era o casuta de caini facuta la tara si izolata cu paie

Proprietarii apartamentelor din mansarda care a ars in urma cu cateva zile in Capitala vor ca vinovatii sa plateasca pentru ca i-au lasat pe drumuri. Dupa incendiu nu a mai ramas aproape.

Bucurestiul nu va avea piste noi de biciclete nici in 2016, dar acum stim viitoarele trasee din Capitala

Bucurestiul nu va avea nici in acest an cei 100 de km de piste pentru biciclete, dar macar stim traseele. Si asta desi Ministerul Mediului a dat inca din 2014 suma de 10 milioane de euro pentru realizarea lor. Municipalitatea actualizeaza acum studiul de fezabilitate, urmeaza licitatia pentru proiectare si executie, care poate dura intre cateva luni si un an, in functie de contestatii. Totusi, primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, spune ca macar s-a hotarat pe unde vor fi trasate pistele. Acestea vor fi facute pe marile bulevarde din Bucuresti, astel incat sa lege principalele intrari in oras de centru. In plus, in zona centrala, se va face un traseu care va porni de la Parcul Icoanei si va ajunge pana la Piata de Flori, pe stradute pitoresti din Bucurestiul vechi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )