Libnet.ro
UNICEF

21:45

O masina SPP, implicata intr-un accident rutier pe DN1: Un om, in varsta de 73 de ani, a murit pe loc. Detalii de la fata locului, in direct pe B1 TV (VIDEO)

B1 B1,
O masina SPP, implicata intr-un accident rutier pe DN1: Un om, in varsta de 73 de ani, a murit pe loc. Detalii de la fata locului, in direct pe B1 TV (VIDEO)

O masina a Serviciului de Protectie si Paza, care se afla in misiune, a fost implicata intr-un accident pe DN1, astfel ca un om, in varsta de 73 de ani, a murit pe loc. Incidentul a avut loc, asadar, pe. continuă pe B1

Masina SPP implicata intr-un accident mortal pe DN 1, in judetul Brasov

O masina a SPP, aflata in misiune, a fost implicata intr-un accident mortal, vineri, dupa ce a lovit un vehicul care iesea de pe un drum lateral, in Timisul de Jos, transmite Mediafax. in urma impactului, o persoana din vehiculul iesit in DN 1 a murit.

Trei tineri si-au pierdut viata intr-un accident rutier la Causeni

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs in dimineata zilei de joi, 17 octombrie, la intrarea in orasul Causeni, dinspre satul Grigorievca.

Autospeciala a Politiei implicata intr-un accident rutier. Politistul care conducea a intors pe linia continua si nu s-a asigurat

Accidentul rutier a avut loc in aceasta dimineata pe DN 26, in localitatea galateana Ijdileni. O autospeciala a Politiei a lovit in plin un autovehicul care circula regulamentar.

TRAGEDIE in Capitala! Un biciclist, spulberat de o masina

Un accident rutier a avut loc, miercuri, in Capitala! DISPERARE PENTRU ANDREEA BALAN! HACKERII I-AU FURAT CELE MAI INTIME FOTOGRAFII! DOAMNE, CE RUSINE Mai precis, un biciclist, in varsta de 48 de ani, a.

Trei persoane ranite intr-un accident rutier. Soferul vinovat se angajase intr-o depasire neregulamentara

Un barbat de 36 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa nu a apreciat corect distanta fata de autovehiculul care venea din sens opus si a efectuat o depasire hazardata, acrosandu-l cu masina pe care o conducea.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )