Libnet.ro
UNICEF

21:00

Autospeciala a Politiei implicata intr-un accident rutier. Politistul care conducea a intors pe linia continua si nu s-a asigurat

Adevărul Adevărul,
Autospeciala a Politiei implicata intr-un accident rutier. Politistul care conducea a intors pe linia continua si nu s-a asigurat

Accidentul rutier a avut loc in aceasta dimineata pe DN 26, in localitatea galateana Ijdileni. O autospeciala a Politiei a lovit in plin un autovehicul care circula regulamentar. continuă pe Adevărul

Trei tineri si-au pierdut viata intr-un accident rutier la Causeni

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs in dimineata zilei de joi, 17 octombrie, la intrarea in orasul Causeni, dinspre satul Grigorievca.

O masina SPP, implicata intr-un accident rutier pe DN1: Un om, in varsta de 73 de ani, a murit pe loc. Detalii de la fata locului, in direct pe B1 TV (VIDEO)

O masina a Serviciului de Protectie si Paza, care se afla in misiune, a fost implicata intr-un accident pe DN1, astfel ca un om, in varsta de 73 de ani, a murit pe loc. Incidentul a avut loc, asadar, pe.

Trei persoane ranite intr-un accident rutier. Soferul vinovat se angajase intr-o depasire neregulamentara

Un barbat de 36 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa nu a apreciat corect distanta fata de autovehiculul care venea din sens opus si a efectuat o depasire hazardata, acrosandu-l cu masina pe care o conducea.

Andrei si-a schimbat viata dupa ce a vazut un accident rutier cu victime: Seara, m-a framantat

Deficitul de personal de la Serviciul de Ambulanta din Bucuresti este compensat de dorinta unor oameni de a face bine. Este vorba despre voluntarii programului Exista un erou in fiecare dintre voi, care.

Alexandru, politistul care s-a impuscat in cap la Caracal, a murit

Alexandru Badiu, politistul in varsta de 31 ani care duminica-seara, 13 octombrie 2019, s-a impuscat in cap, in locuinta socrilor sai din Caracal, a murit. Barbatul a fost transportat, la scurt timp de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )