Libnet.ro
UNICEF

22:00

Masina unui sef din PSD a fost vandalizata. Gestul ar avea conotatii politice

Antena3 Antena3,
Masina unui sef din PSD a fost vandalizata. Gestul ar avea conotatii politice

Supriza neplacuta sambata dimineata pentru presedinta organizatiei municipale a femeilor din PSD Brasov, Adela Diaconu. Masina, parcata in Centrul Istoric al Brasovului, la prainti, a fost. continuă pe Antena3

Masina unui lider PSD a fost vandalizata

Un lider al PSD si-a gasit in aceasta dimineata masina persoanla vandalizata. Pe autoturism au fost scrie cu vopsea rosie literele C+R. Incidentul a fost semnalat la Politie care face acum cercetari.

Trebuia sa plece si Carmen Dan. Sorin Grindeanu INTERVINE in scandalul din PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine in scandalul din PSD, acesta incercand sa aiba o pozitie echilibrata. insa, acesta afirma ca ministrul Carmen Dan trebuia sa plece.

Fostul premier al Romaniei, reactie in scandalul din PSD: Ambele tabere din partid au gresit

Sorin Grindeanu, fostul premier al Romaniei, a venit cu o prima reactie cu privire la scandalul din PSD. Trebuie sa asiguram in acest moment stabilitate in tara noastra. Sa nu uitam c?.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, cu primarii si liderii PSD Vaslui, in cadrul turneului in Moldova. Referitor la criza din PSD, Dragnea a declarat la intalnirea cu.

FOTO Inscriptie considerata provocatoare, pe peretele unui bloc din Miercurea Ciuc; aceasta a fost acoperita cu var de presedintele CJ Harghita

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a acoperit, vineri, cu var, o inscriptie cu mesajul tinutul secuiesc nu exista, care a aparut pe peretele unui bloc din Miercurea Ciuc, si a indemnat la calm si la buna convietuire, relateaza Agerpres.

Alina Mungiu-Pippidi, despre criza din PSD: Mai recruteaza iarasi serviciile pe aia cu dosar daca vine vreun impas si facem un nou UNPR

Politologul Alina Mungiu-Pippidi analizeaza intr-un editorial criza interna din PSD in incercarea de a raspunde intrebarii daca asa numitul partidul bunei guvernari din aceast.

Dragnea, declaratie transanta despre taberele din PSD si despre congres

Aflat la Vaslui, cu prilejul intalnirii cu liderii social-democrati din judet, Liviu Dragnea a declarat ca nu exista tabere in PSD si ca nu se impune organizarea unui congres extraordinar al.

Fost ministru, reactie DURA in RAZBOIUL din PSD: Aud colegi VORBIND iN SOAPTA de...

Fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, afirma in urma cu o zi ca PSD nu trebuie sa schimbe premieri si guverne la fiecare 6 luni si ca risca sa devina, in acest ritm,.

Radu Tudor: Antena 3, audienta uriasa cu Tudose invitat! Semnal important pentru taberele din PSD

Audienta emisiunii Sinteza zilei' in ziua de 10 ianuarie cand Mihai Gadea l-a avut invitat pe premierul Mihai Tudose a fost absolut uriasa, arata Radu Tudor intr-o postare.

Reactia lui Victor Ponta cu privire la scandalul din PSD: Ma uit cu mare tristete la un PSD condus de traseisti impostori

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, unde se declara dezamagit de conducerea PSD. 'Am intrat in PSD-ul condus de Adrian Nastase si in Guvernul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )