Libnet.ro
UNICEF

11:45

Trebuia sa plece si Carmen Dan. Sorin Grindeanu INTERVINE in scandalul din PSD

B1 B1,
Trebuia sa plece si Carmen Dan. Sorin Grindeanu INTERVINE in scandalul din PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine in scandalul din PSD, acesta incercand sa aiba o pozitie echilibrata. insa, acesta afirma ca ministrul Carmen Dan trebuia sa plece. continuă pe B1

Liviu Dragnea va fi istorie in PSD. Catalin Ivan, previziuni sumbre dupa scandalul intre Tudose si Carmen Dan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan intervine in scandalul momentului provocat de cererea premierului ca ministrul de Interne sa demisioneze si de refuzul lui Carmen Dan de a face acest gest. Acesta afirma.

Liviu Dragnea VA FI ISTORIE in PSD. Catalin Ivan, previziuni sumbre dupa scandalul intre Tudose si Carmen Dan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan intervine in scandalul momentului provocat de cererea premierului ca ministrul de Interne sa demisioneze si de refuzul lui Carmen Dan de a face acest gest. Acesta afirma.

Carmen Dan trebuie sa plece din functie

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie sa plece din functie si sustine ca doar Liviu Dragnea este cel care poate si trebuie sa ii ceara acest lucru, potrivit Agerpres.

Victor Ponta: Carmen Dan trebuie sa plece din functie AZI

Fostul premier Victor Ponta afirma ca ministrul de interne Carmen Dan trebuie sa plece din functie, iar liderul PSD Liviu Dragnea este cel care trebuie sa ii ceara acest lucru. Intr-o postare pe Facebook, Ponta afirma si ca premierul Mihai Tudose trebuie sa numeasca un nou sef la Politia Romana.

Ponta: Carmen Dan vrea sa isi dea demisia, dar nu o lasa Liviu Dragnea. Tudose trebuia sa-i ceara demisia

Victor Ponta, fost premier si presedinte al PSD, a declarat ca din informatiile sale de la fostii colegi din PSD Carmen Dan ar vrea sa-si dea demisia din functia de ministru de Interne, dar nu este lasata de Liviu Dragnea, actualul sef al social-democratilor. Mai mult, Ponta i-a recomandat premierului Mihai Tudose sa-i ceara lui Dan plecarea din Guvern.

Codrin Stefanescu, reactie in SCANDALUL momentului. Ce spune despre DEMISIA lui Carmen Dan

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza si el in scandalul iscat pe tema demisiei/demiterii ministrului de Interne, Carmen Dan. Codrin Stefanescu a declarat, la RFI, ca.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, criticata aspru de fostii colegi din Buzau ai chestorului Bogdan Despescu

Pensionarii din politia judetului Buzau o critica dur pe Carmen Dan, ministrul de Interne, pentru gestionarea defectuoasa a cazului politistului pedofil. Fostul comandant al IPJ Buzau, Marin Ion, a scris pe Facebook ca a vazut un ministru cu o prestatie lamentabila iar Marian Serbulea, fost ofiter de presa al politiei buzoiene, o indeamna pe Carmen Dan sa plece acasa pentru ca distruge Politia Romana si ce a mai ramas.

SONDAJ. Cine credeti ca are dreptate: premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan?

Premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, se acuza reciproc direct sau voalat de minciuna in scandalul de pedofilie din Politia Romana. Premierul i-a sugerat demisia lui Carmen Dan,.

Tudose nu il demite pe seful Politiei, asa cum ii ceruse ministrul de Interne Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a anuntat la debutul sedintei de Guvern ca i-a dat sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, o sapatamana pentru a-i prezenta un raport despre masurile luate in scandalul politistului pedofil. Tudose a amanat astfel decizia de demitere a lui Despescu, ceruta ieri de ministrul de Interne, Carmen Dan. Tudose a mai spus ca a aflat pe surse ca interimarul propus de Carmen Dan nu ar fi vrut sa preia postul lui Despescu.

UPDATE Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si Mihai Tudose s-au intalnit la Palatul Victoria, dupa ce Carmen Dan i-a cerut premierului sa il demita pe Despescu

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si premierul Mihai Tudose s-au intalnit miercuri dimineata la Palatul Victoria. Intalnirea a avut loc la o zi dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut ca Bogdan Despescu, dupa scandalul politistului acuzat de pedofilie. Carmen Dan a cerut si imputernicirea pe o perioada de sase luni in functia de sef al Politiei Romane a chestorului principal Catalin Ionita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )