Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce masini poarta cel mai mare risc de accidente mortale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce masini poarta cel mai mare risc de accidente mortale

Ce masini poarta cel mai mare risc de accidente mortale? Daca spui ca mai mic este mai periculos, esti pe drumul cel bun, scrie cbsnews. com . continuă pe Wall-Street Ro

Ambasadorul George Maior, pentru presa americana: Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a precizat, intr-un interviu acordat The Chiper Brief, ca statul roman este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru Alianta Nord-Atlantica NATO).

George Maior: Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO

Fostul director al SRI, actual ambasador al Romaniei la Washington, a declarat, intr-un interviu pentru presa americana ca tara noastra este al doilea cel mai mare furnizor de informati pentru.

George Maior, interviu in presa americana:Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO

Romania este al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO, a declarat ambasadorul la Washington, George Maior, intr-un interviu acordat pentru TheCipherBrief.

Dedeman deschide magazinul din Baneasa pe 14 iunie: Este cel mai scump si cel mai mare magazin de bricolaj construit vreodata in Romania

Dedeman, cel mai mare si extins retailer de bricolaj din Romania, companie detinuta de catre fratii Dragos si Adrian Paval, care a reusit anul trecut sa depaseasca pragul de 1 miliard de euro in afaceri, se afla pe ultima suta de metri cu inaugurarea.

VIDEO FOTOGALERIE Imagini de la NOBLE JUMP 2017, cel mai mare exercitiu militar din Romania din acest an: peste 4.000 de militari si 500 de mijloace tehnice

Peste 4. 000 de miliatari din 11 state membre NATO, din care 1. 900 din cadrul Fortei intrunite cu Nivel de Reactie Foarte Ridicat VJTF), utilizand in jur de 500 de mijloace tehnice - blindate, elicoptere de lupta, masini de lupta si alte echipamente - zilele acestea la poligonul de la Cincu, judetul Brasov.

ASA ARATA RAZBOIUL! Imagini de la NOBLE JUMP 2017, cel mai mare exercitiu militar din Romania (VIDEO, FOTO)

Exercitiul se desfasoara la Cincu Brasov) in perioada 26 mai - 16 iunie, cu participarea a circa 4000 de militari, din 11 state membre NATO, dintre care aproximativ 1900 din cadrul VJTF, utilizand.

Romania, al doilea cel mai mare furnizor de informatii pentru NATO. Anuntul DE ULTIMA ORA al fostului director SRI George Maior

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a acordat, in contextul intalnirii presedintelui Klaus Iohannis cu Donald Trump, un interviu presei americane in vorbeste despre relatia.

Cel mai mare cosmar al verii ia sfarsit! Cum poti sa scapi usor de tantari si muste

Daca mustele si tantarii iti dau si tie batai de cap, trebuie sa stii ca exista cateva solutii extrem de eficiente care sunt la indemana oricui, nu sunt costisitoare si te sc.

Cel mai mare aquapark din Balcani, aflat la 160 de kilometri de Timisoara, a costat opt milioane de euro FOTO

Aquaparkul Petroland se afla la Backi Petrovac, o localitate aflata langa Novi Sad, in provincia autonoma Voivodina. A fost construit pe opt de hectare.

Se redeschide Divertiland Water Park: cum va puteti distra incel mai mare parc acvatic din Romania

Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din Romania si aflat intre primele cinci din Europa, isi redeschide portile in acest weekend.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )