Libnet.ro
UNICEF

00:07

Masinile autonome Uber, la un pas de suspendare din cauza nerespectarii semaforului

B1 B1,
Masinile autonome Uber, la un pas de suspendare din cauza nerespectarii semaforului

Compania Uber si-ar putea retrage masinile fara sofer dupa ce autoritatile din California le-au solicitat acest lucru chiar in ziua cand acestea au inceput sa fie testate deoarece automobilele. continuă pe B1

Probleme pe calea ferata: Trenurile circula cu restrictii de viteza in Caras Severin, din cauza unei sine fisurate(VIDEO)

Trenurile circula cu restrictii marti dimineata in judetul Caras Severin din cauza unei sine fisurate, informeaza B1 TV. in judetul Caras-Severin, din cauza unei sine fisurate,.

Traficul este blocat pe Autostrada A2 din cauza unui accident rutier. O persoana a murit in urma impactului dintre un TIR, un camion si o autoutilitara

Traficul este blocat, vineri, pe Autostrada A2, pe sensul de mers catre Constanta, la kilometrul 146, din cauza unui accident care s-a soldat cu un mort si trei raniti si in care au fost implicate un autotren, un camion si o autoutilitara. Accidentul s-a produs vineri in jurul orei 12.

ALERTA! Granita dintre doua tari, iNCHISA din cauza MAFIEI: Bancnota cu cea mai mare valoare va fi scoasa din circulatie pentru a stopa contrabanda

Probleme mari pentru Venezuela si Columbia din cauza mafiei. Presedintele Nicolas Maduro a anuntat inchiderea temporara pentru o perioada de 72 de ore a granitei, intr-o incercare de a pune.

Google ar fi renuntat la masinile autonome

Conform celor mai noi informatii, Google va abandona proiectul de dezvoltare a masinilor autonome. in ultimii opt ani de zile, cei de la Google au incercat sa dezvolte masini inteligente,insa oficialii companiei si-ar fi pierdut increderea in proiect. Dupa cum scriu cei de la USA Today, echipa responsabila de crearea autovehiculului nu va mai face [].

Curtea de Conturi: Statul a incasat cu 1,4 miliarde dolari mai putin din cauza stabilirii incorecte a redeventelor petroliere/ Romgaz a pierdut 177 milioane de lei, pentru ca a vandut gaze pe piata reglementata mai mult decat trebuia/Chevron a plecat far

Preturile de referinta ale gazelor extrase in Romania au fost stabilite incorect de catre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM), fapt care a condus la diminuarea redeventei petroliere la bugetul statului, pentru perioada 2011-2015, cu 4. 106 lei 1. 220 USD), se arata intr-un raport de audit al Curtii de Conturi. In perioada 2013-2015, Romgaz a vandut gaze pe piata reglementata in cantitati mai mari fata de cat era obligat, la preturi mai mici decat pe piata libera, fapt care a dus la reducerea cu 177 milioane de lei a veniturilor companiei. In schimb, OMV Petrom a vandut sub cat era obligat pe piata reglementata, iar cantitatile livrate pe piata libera s-au dus catre o societate din cadrul grupului OMV. Raportul mai arata ca Chevron a renuntat la acordurile petroliere fara sa plateasca la buget sumele aferente lucrarilor neefectuate.

Afacerea KazMunayGas se complica: Petromidia trece in mainile chinezilor. Datoria Rompetrol de 570 de milioane de dolari este in aer din cauza lui Victor Ponta care a facut concesii dubioase dupa un sejur de lux in Kazahstan

Dupa mai multe amanari, cauzate printre altele si de un sechestru al DIICOT, pentru o posibila frauda, China Energy Company Limited semneaza acordul cu kazahii de la KazMunayGas pentru preluarea a 51% din actiunile Rompetrol .

Curtea de Conturi: Romania a pierdut 1,4 mld dolari, din cauza ca ANRM a stabilit defectuos redeventele petroliere

Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM) nu a aplicat legea si a stabilit un pret de referinta a gazelor naturale extrase in Romania in alte conditii decat cele stabilite prin Legea petrolului din 2004, ceea ce a determinat scaderea redeventei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )