Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traficul este blocat pe Autostrada A2 din cauza unui accident rutier. O persoana a murit in urma impactului dintre un TIR, un camion si o autoutilitara

România Liberă România Liberă,
Traficul este blocat pe Autostrada A2 din cauza unui accident rutier. O persoana a murit in urma impactului dintre un TIR, un camion si o autoutilitara

Traficul este blocat, vineri, pe Autostrada A2, pe sensul de mers catre Constanta, la kilometrul 146, din cauza unui accident care s-a soldat cu un mort si trei raniti si in care au fost implicate un autotren, un camion si o autoutilitara. Accidentul s-a produs vineri in jurul orei 12. continuă pe România Liberă

Trafic blocat pe Autostrada A2, in urma unui accident soldat cu un mort si trei raniti

Traficul este blocat, vineri, pe Autostrada A2, pe sensul de mers catre Contanta, la kilometrul 146, unde s-a produs un accident soldat cu un mort si trei raniti si in care au fost implicate un autotren, un camion si o autoutilitara.

Noi dezvaluiri despre experimentele realizate de doctorul Burnei. O fetita de opt ani cu scolioza a murit pe masa de operatie, din cauza unui dispozitiv care nu era recomandat. Ortopedul, catre mama: Asta-i viata. Esti tanara, poti sa faci altul

O ancheta realizata de Casa Jurnalistului dezvaluie cazul unei fetite de opt ani cu scolioza care a murit pe masa de operatie, dupa ce medicul ortoped Gheorghe Burnei i-a implantat un dispozitiv care nu era recomadat pentru boala de care suferea.

Afacerea KazMunayGas se complica: Petromidia trece in mainile chinezilor. Datoria Rompetrol de 570 de milioane de dolari este in aer din cauza lui Victor Ponta care a facut concesii dubioase dupa un sejur de lux in Kazahstan

Dupa mai multe amanari, cauzate printre altele si de un sechestru al DIICOT, pentru o posibila frauda, China Energy Company Limited semneaza acordul cu kazahii de la KazMunayGas pentru preluarea a 51% din actiunile Rompetrol .

FOTO Trei autotrenuri s-au ciocnit pe Autostrada Deva Sibiu. Traficul rutier a fost blocat timp de doua ore

Traficul rutier a fost blocat, joi dimineata, pe Autostrada A1 intre Orastie si Sebes din cauza unui accident in care au fost implicate trei autotrenuri.

Trafic ingreunat pe DN2, in zona Urziceni. Un tir a ramas blocat pe sosea

Reprezentantii Centrului Infortrafic al Politiei Romane informeaza faptul ca la aceasta ora circulatia pe DN2, Urziceni - Bucuresti, este ingreunata la Cosereni din cauza unui tir, ramas blocat pe sosea.

Probleme pe calea ferata: Trenurile circula cu restrictii de viteza in Caras Severin, din cauza unei sine fisurate(VIDEO)

Trenurile circula cu restrictii marti dimineata in judetul Caras Severin din cauza unei sine fisurate, informeaza B1 TV. in judetul Caras-Severin, din cauza unei sine fisurate,.

ALERTA! Granita dintre doua tari, iNCHISA din cauza MAFIEI: Bancnota cu cea mai mare valoare va fi scoasa din circulatie pentru a stopa contrabanda

Probleme mari pentru Venezuela si Columbia din cauza mafiei. Presedintele Nicolas Maduro a anuntat inchiderea temporara pentru o perioada de 72 de ore a granitei, intr-o incercare de a pune.

Trei TIR-uri s-au cocnit pe Autostrada A1. Traficul este oprit pe sensul catre Sebes

Trei TIR-uri s-au ciocnit, joi dimineata, pe autostrada A1, in jurul localitatii Orastie. in urma accidentului, unul dintre soferi a fost ranit, iar circulatia pe sensul catre Sebes al autostrazii este oprita, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Un tanar din Moldova a ramas fara picioare in urma unui accident rutier petrecut in SUA

Un tanar din Republica Moldova, aflat la munca in SUA, a suferit un accident rutier miercuri, 14 decembrie, pe o sosea din orasul Delaware, Ohio. Acesta se afla in stare grava la spital, medicii fiind nevoiti sa-i amputeze ambele picioare.

Bucuresti: Circulatia tramvaielor 8 si 23 este blocata, miercuri dimineata, din cauza unei masini care se afla pe sine. Soferului i s-ar fi facut rau la volan

Circulatia tramvaielor 8 si 23 este blocata, miercuri dimineata, in Capitala, dupa ce unui sofer i s-ar fi facut rau la volanul masinii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )