Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Masinile din 2035 nu vor mai avea volan, claxon, oglinzi si pedale arata o cercetare din SUA

Hotnews Hotnews,
 Masinile din 2035 nu vor mai avea volan, claxon, oglinzi si pedale arata o cercetare din SUA

In urmatorii 20 de ani automobilele asa cum le stim astazi vor suferi transformari majore si nu vor mai avea, in 2035, volan, claxon, oglinzi retrovizoare si pedale de acceleratie si frana, arata o cercetare a IEEE cea mai mare asociatie profesionala dedicata progresului tehnologic realizata in perioada 8-11 iunie 2014, in randul a peste 200 cercetatori, academicieni, practicieni, stundeti si membri ai unor agentii guvernamentale de profil. continuă pe Hotnews

Peste 9.000 de elevi moldoveni vor mai incerca o data sa ia BAC-ul, la sesiunea suplimentara

Pe 16 iulie incepe sesiunea suplimentara de Bacalaureat in Republica Moldova. La aceasta sesiune s-au inscris 9. 675 de candidati, conform cererilor depuse. Toate examenele vor incepe la ora 10. 00, pentru a le oferi timp suficient elevilor care vin din alte raioane.

Veste proasta pentru magistratii condamnati pentru coruptie! Nu vor mai beneficia de pensie

Presedintele Traian Basescu a promulgat luni legea prin care magistratii si membrii personalului de specialitate juridica ce au fost condamnati definitiv pentru o infractiune de coruptie nu mai beneficiaza de.

Cupa Mondiala din Brazilia, cel mai comentat subiect pe retelele de socializare

Cupa Mondiala din Brazilia a adus mai multe premiere, cum ar fi primul triumf al unei echipe europene pe meleaguri sud-americane, sau primul trofeu pentru Germania reunita. Totodata, evenimentul din Brazilia a fost.

Admitere liceu 2014 S-au afisat rezultatele cu notele si rezultatele admiterii. Colegiile Sfantul Sava si Gheorghe Lazar din Bucuresti, cele mai mari medii de admitere din tara

Rezultatele admiterii la liceu 2014 au fost afisate pe edu. ro. Din totalul celor 128. 707 elevi care au completat fisele de inscriere, in prima etapa au fost repartizati 127. 746 de elevi 99,3%), alti 961 ramanand sa fie repartizati in cea de-a doua etapa, in data de 24 iulie, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

HARTA INTERACTIVA Admitere liceu 2014 S-au afisat rezultatele cu notele si rezultatele admiterii. Colegiile Sfantul Sava si Gheorghe Lazar din Bucuresti, cele mai mari medii de admitere din tara

Rezultatele admiterii la liceu 2014 au fost afisate pe edu. ro. Din totalul celor 128. 707 elevi care au completat fisele de inscriere, in prima etapa au fost repartizati 127. 746 de elevi 99,3%), alti 961 ramanand sa fie repartizati in cea de-a doua etapa, in data de 24 iulie, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei. Vezi in text HARTA INTERACTIVA cu rezultatele pe fiecare judet.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )