Libnet.ro
UNICEF

12:45

Masinile poluante pot fi din nou taxate. Anuntul facut de ministrul Mediului

Antena3 Antena3,
Masinile poluante pot fi din nou taxate. Anuntul facut de ministrul Mediului

In cateva luni vom afla cat anume vom plati pentru taxa de mediu. Ministrul Mediului a anuntat ca se lucreaza la o noua formula pentru aceasta taxa, care sa nu poata fi contestata. Pentru ca sa nu pi. continuă pe Antena3

Elise Mertens si-a schimbat din nou antrenorul: Am jucat de doua ori cu Simona Halep si a fost prea puternica pentru mine. Vreau sa progresez

Ajunsa pe locul 15 in ierarhia mondiala, Elise Mertens vrea sa progreseze si a decis ca e timpul sa isi schimbe din nou antrenorul. Germanul Dieter Kindlmann 36 de ani) este noul tehnician al belgiencei, deja al treilea in acest an. in varsta de 22 de ani, Mertens isi doreste sa fie capabila sa le invinga pe cele mai bune jucatoare din circuit. Am jucat de doua ori cu Simona Halep si a fost prea puternica pentru mine. Vreau sa progresez in acest sens, a spus belgianca.

Activistii Pussy Riot care au patruns pe teren n timpul finalei CM 2018, retinuti din nou

Politia rusa i-a retinut din nou pe activistii grupului punk Pussy Riot care au patruns pe teren in timpul finalei Campionatului Mondial de Fotbal. Cei 4 au fost opriti de fortele de ordine chiar cand paraseau penitenciarele unde si-au ispasit pedepsele, a comunicat grupul pe pagina sa de Facebook, potrivit Mediafax.

Ilie Nastase, din nou fata-n fata cu Politia. Avocata fostului jucator de tenis: I s-a admis cererea de a studia dosarul

Ilie Nastase a fost din nou fata-n fata cu Politia. Fostul jucator de tenis a fost la Brigada Rutiera sa-si consulte dosarul. Motivul vizitei la Politie a fost acela ca procurorul care instrumenta.

Romania, din nou in topul rusinii. Are a cincea cea mai mare piata de contrabanda de tigari din Europa

Retelele de contrabanda au vandut in Romania peste 4,15 miliarde de tigarete in 2017, adica aproape 10% din volumele traficate pe teritoriul Uniunii Europene, Elvetiei si Norvegiei, iar volume mai mari de.

Deputatul Doru-Petrisor Coliu (PMP): PSD este din nou autorul unei clare sfidari a legilor stabilite in consens de tarile membre UE

Deputatul PMP Doru-Petrisor Coliu reactioneaza dupa ce primarul Criaovei s-a intalnit cu edilul din Roma pentru a discuta cu privire la cei 250 de romi cazati intr-o tabara situata langa Roma Potrivit.

Este atat de sensibil... Din pacate, ANDREEA MARIN este din nou in LACRIMI...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarelesale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )