Libnet.ro
UNICEF

15:00

Masinile sub Euro 4 ar putea fi interzise in Romania. Ce se intampla cu inmatricularea lor

Playtech Playtech,
Masinile sub Euro 4 ar putea fi interzise in Romania. Ce se intampla cu inmatricularea lor

Masinile sub Euro 4 ar putea fi interzise in tara noastra. Anuntul e unul care ii va infuria pe foarte multi romani, ce detin astfel de autoturisme. Interzicerea lor ar putea deveni o realitate intr-un oras situat in nordul tarii, unde primarul cere o astfel de lege. Masinile sub Euro 4 ar putea fi interzise . continuă pe Playtech

Masinile sub Euro 4 ar putea fi interzise in Romania

Masinile sub Euro 4 ar putea sa nu mai poata fi inmatriculate in Romania, daca un proiect de lege va trece de Parlament.

Masinile sub Euro 4, interzise la inmatriculare in Romania? Ce prevede proiectul de lege

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, vrea interzicerea inmatricularii in Romania a vehiculelor sub norma de poluare Euro 4, iar la initiativa sa municipalitatea ieseana a elaborat un proiect de lege in acest sens, care ar urma sa fie inaintat parlamentarilor de Iasi.

Elon Musk: Masinile Tesla vor putea vorbi in curand cu oamenii

Intr-o postare pe Twitter, CEO-ul Tesla a anuntat ca masinile companiei vor primi in curand o actualizare care le va permite sa vorbeasca cu pietonii.

Primarul Iasului vrea o lege pentru interzicerea inmatricularii vehiculelor sub Euro 4: Ganditi-va care a fost motivul pentru care au ajuns atatea harburi in Romania

Primarul Iasului, Mihai Chirica, vrea interzicerea inmatricularii in Romania a vehiculelor sub norma de poluare Euro 4, iar la initiativa sa municipalitatea ieseana a elaborat un proiect de lege in acest sens, care ar urma sa fie inaintat parlamentarilor de Iasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )