Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masura desprinsa din filmele de groaza: Condamnatii pentru trafic de droguri, paziti de crocodili flamanzi

Antena3 Antena3,
Masura desprinsa din filmele de groaza: Condamnatii pentru trafic de droguri, paziti de crocodili flamanzi

Masura desprinsa din filme in Indonezia: condamnatii la moarte pentru trafic de droguri vor fi paziti de crocodili flamanzi, informeaza Descopera. ro. Decizia ii apartine sefului Agentiei antidrog din. continuă pe Antena3

Directori de firme, trimisi in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani

Sase inculpati, printre care administratori si directori ai unor firme de consultanta si IT, au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, de catre procurorii DNA - Serviciul Teritorial Oradea, pentru trafic de influenta, spalare de bani si alte infractiuni de coruptie, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Avocat in cadrul Baroului Bucuresti, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul DNA au dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a sapte inculpati, printre care si un avocat in cadrul Baroului Bucuresti, pentru savarsirea a infractiunilor de trafic de influenta, cumparare de influenta si complicitate la trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA.

Un tanar din Deva a fost arestat pentru trafic de droguri. Ofiterii DIICOT au gasit marijuana si etnobotanice in casa lui

Un tanar din Deva a fost arestat preventiv, la solicitarea DIICOT, pentru trafic de droguri de risc si substante ilegale. El a fost retinut in urma unor perchezitii.

Barbat din Sebes, arestat preventiv pentru trafic de droguri. Avea o retea pentru distributie si consum de cannabis

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Alba Iulia si procurorii DIICOT au prins in flagrant delict un barbat care comercializa droguri de risc. in urma perchezitiei la domiciliul barbatului au fost ridicate 75 de grame de cannabis si 500 de grame de masa vegetala. Constantin Floca a fost arestat pentru 30 de zile.

Doi judecatori din Oradea, urmariti penal pentru abuz in serviciu

Procurorii din cadrul DNA - Oradea au dispus efectuarea urmaririi penale fata de doi judecatori din cadrul Curtii de Apel Oradea, pentru abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si favorizarea faptuitorului.

Fiul unui consilier local din Buzau, arestat preventiv pentru omor

Fiul unui consilier local dintr-o comuna din Buzau a fost arestat preventiv, marti, dupa ce ar fi accidentat mortal un cioban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )