Libnet.ro
UNICEF

19:16

Masura drastica pentru petrecaretii din Vama Veche! Ce nu mai au voie sa faca din acest weekend

Antena3 Antena3,
Masura drastica pentru petrecaretii din Vama Veche! Ce nu mai au voie sa faca din acest weekend

Se iau deja masuri drastice pe litoral dupa ce numarul de cazuri de COVID au crescut alarmant. Petrecerile din Vama Veche vor fi interzise incepand din acest weekend. continuă pe Antena3

Beach-barurile cu program non-stop din Vama Veche vor difuza doar muzica ambientala in weekend, iar volumul va fi coborat

Primarul comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, a anuntat ca, incepand din acest weekend, beach-barurile cu program non-stop din Vama Veche vor difuza doar muzica ambientala, la fiecare sfarsit de saptamana, iar volumul acesteia va fi unul coborat. Masura a fost luata pentru diminuarea riscului de extindere a virusului SARS- COV 19.

CORONAVIRUS |Terasele din Vama Veche vor asigura doar muzica ambientala: Decizia, luata in incercarea de a limita raspandirea COVID-19

Terasele din Vama Veche vor asigura, incepand din weekend-ul 11-12 iulie, doar muzica ambilentala, in incercarea de a limita astfel raspandirea noului coronavirus in randul turistilor care isi petrec.

Vama Veche: La terase va fi pusa doar muzica ambientala pentru a diminua riscul extinderii coronavirusului

Primaria Limanu a informat joi ca pentru a diminua riscul extinderii noului coronavirus, incepand cu sfarsitul acestei saptamani, la beach-barurile din Vama Veche va fi asigurata doar muzica ambientala, decizia fiind luata in unanimitate de agentii economici din zona. A fost o decizie unanima si s-a inteles ca in situatii extreme este nevoie de unitate si responsabilitate!, transmite primaria.

Schimbare majora la Vama Veche. Ce decizie au luat autoritatile ca sa evite raspandirea COVID -19

Pentru a diminua riscul extinderii noului coronavirus, incepand din acest week-end, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu si vor asigura doar muzica ambientala.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, avertizeaza: Vama Veche poate deveni focar de COVID-19

In fiecare weekend, Vama Veche este luata cu asalt de turistii romani. Petrecerile in aer liber, care tin pana dimineata, reprezinta marile atractii, despre care Nelu Tataru spune ca sunt adevarate.

incepe judecata fostului ministru de interne pentru uciderea din culpa a politistului Gigina

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis, joi inceperea judecatii in cazul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, pentru uciderea din culpa a motociclistului de la Politia Rutiera, Bogdan Gigina. Astfel, instanta a stabilit ca rechizitoriul trimis in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie a fost legal intocmit, conform g4media.

Se schimba regulile in Vama Veche. Terasele, obligate sa difuzeze doar muzica ambientala

Primaria Limanu a informat joi ca pentru a diminua riscul extinderii noului coronavirus, incepand cu.

Andreea Balan are un nou iubit. El este barbatul alaturi de care a uitat complet de divort si s-a distrat in Vama Veche (GALERIE FOTO)

Viata Andreei Balan pare sa se fi linistit, macar pentru moment. Dupa o jumatate de an in lumina reflectoarelor si un divort plin de scandal, cantareata pare ca si-a gasit linista in bratele unui alt.

La aproape 5 ani de la moartea politistului Bogdan Gigina, instanta a decis ca poate incepe procesul in care Gabriel Oprea a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Procesul in care fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpa in legatura cu accidentul rutier care a dus la moartea politistului Bogdan Gigina, in octombrie 2015, poate incepe, a decis definitiv Curtea de Apel Bucuresti. Dosarul a fost trimis de DNA la inalta Curte de Casatie si Justitie in urma cu mai bine de doi ani, dar s-a plimbat pe la mai multe instante din motive de procedura.

Puteri sporite pentru politia din Hong Kong: perchezitii fara mandat si cenzura totala pe internet

Noua lege privind securitatea in Hong Kong, adoptata recent de Beijing, confera puteri sporite politiei din fosta concesiune britanica, mai ales in ceea ce priveste supravegherea, transmite marti AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )