Libnet.ro
UNICEF

23:45

Masuri fara precedent in cinematografele din Romania: ce trebuie sa stii daca mergi la film

Playtech Playtech,
Masuri fara precedent in cinematografele din Romania: ce trebuie sa stii daca mergi la film

Pe langa masurile luate de autoritatile din Romania pentru a preveni raspandirea infectiei cu coronavirus, operatorii lanturilor de cinematografe de la noi au anuntat schimbari. continuă pe Playtech

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile. 37: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie.

Masuri fara precedent in supermarketurile din Romania: ce se schimba la cumparaturi

Supermarketurile vor ramane deschise, cel mai probabil, pe intreaga perioada a epidemiei de coronavirus. Acest lucru va fi posibil doar dupa implementarea unor masuri stricte de igienizare in.

Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta! Ce se intampla acum cu amenzile

Conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta! Ce se va intampla de acum cu amenzile si ce se modifica, din cauza situatiei actuale din lume? Soferii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu amenzile in perioada aceasta, majoritatea institutiilor din tara au limitat sau suspendat interactiunea cu publicul, dar totul se poate rezolva .

Masuri fara precedent la Palatul Cotroceni. Jurnalistii completeaza formulare ca la granita

Masura fara precedent luata de catre reprezentantii Administratiei Prezidentiale pentru protectia lui Klaus Iohannis.

Masuri fara precedent in vamile din nordul si vestul tarii pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Sunt masuri fara precedent in vamile din nordul si vestul tarii pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Israel impune masuri fara precedent in criza coronavirus: Toate persoanele care sosesc in tara, plasate in carantina

Masuri fara precedent in Israel. Autoritatile au decis ca oricine intra pe teritoriul tariisa fie plasat in carantina timp de 14 zile. Mai mult, turistii care nu pot dovedi ca au spatiu de carantina pe teritoriul statului israelian vor fi repatriati.

Coronavirus: Ce trebuie sa faca spitalele. LISTA masurilor recomandate de institutia care acrediteaza spitalele din Romania

Spitalele din Romania trebuie sa ia un set de 12 masuri minimale in contextul raspandirii coronavirusului in tara noastra - 25 de cazuri confirmate pana acum. Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a alcatuit o lista de masuri recomandate tuturor spitalelor din tara, document remis HotNews. ro. Printre principalele recomandari se numara asigurarea de sapun si dezinfectant si limitarea vizitelor la pacienti.

De ce iau autoritatile masuri de protectie fara precedent pentru coronavirus? Se raspandeste foarte rapid si are multe necunoscute, chiar daca 95% dintre imbolnaviri sunt usoare

Viteza foarte rapida de raspandire a infectiei cu noul coronavirus, alaturi de nesiguranta venita din faptul ca exista foarte multe necunoscute legate de acest nou virus si sunt foarte multe schimbari de situatie de la o saptamana sau chiar o zi la alta reprezinta explicatia stiintifica a panicii create de virus si a masurilor de protectie fara precedent luate de tot mai multe tari, inclusiv Romania, afirma Andreea Moldovan, medic primar de boli infectioase si medic specialist epidemiolog la Spitalul de Boli Infectioase din Brasov, intr-un interviu acordat HotNews. ro.

Scandal fara precedent in showbiz! Adriana Bahmuteanu isi face praf un coleg de breasla

Dupa seria de 5 divorturi de Silviu Prigoana si a scandalurile fara oprire, Adriana Bahmuteanu tine mai nou seminarii de dezvoltare personala. Cu toate acestea, cenzura nu poate exista, asa ca, in urma unor atacuri, a inceput si ea lupta. Adriana Bahmuteanu isi face praf un coleg de breasla Adriana Bahmuteanu i-a dat replica jurnalistului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )